Wandeling van de maand: Horst-Sevenum

Wandeling van de maand: Horst-Sevenum

Landlevens wandeltip voor oktober is de Groene Wissel Horst-Sevenum. Wandel door het Molenbeekdal en Heesbeemden door het herfstige natuurgebied. Lees verder voor de link naar de gratis routebeschrijving en meer informatie over deze wandelroute.

Ga naar de downloadpagina voor de gratis routebeschrijving van de Groene Wissel Horst-Sevenum. (klik links op 'Bekijk routebeschrijving')

Elke maand krijg je van Landleven en Wandelzoekpagina een leuke wandeltip met gratis routebeschrijving. Voor oktober tippen wij het Limburgse Horst-Sevenum. Na de bebouwing en het gezellige centrum van Sevenum wandel je over rustige asfaltweggetjes, landwegen, bospaadjes en over een weilandje naar het Molenbeekdal, een prachtig natuurgebied met schitterende wandelpaden. Reactie van een wandelaar: "Goed beschreven wandeling , afwisselend en gezellig om te beginnen bij het kleine stationscafé in Horst-Sevenum."

Over de Groene Wissel Horst-Sevenum

Digitale fietsroutes

Deze digitale editie van Fietsroutes bevat 12 gidsen met elk 12 fietsroutes door heel Nederland in verschillende thema's. Zo fiets je door bos en heide, kastelen en landgoederen, boeren erven en weilanden, unieke landmark en nog veel meer. Dat is gegarandeerd fietsplezier!
 

Bestel nu de digitale Fietsroutes
Advertorial
Ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Ga eropuit!
Bekijk onze shop tips
Wandelschoen Aarhus Wandelschoen Aarhus € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Soaka All Weather Hat Bruin Soaka All Weather Hat Bruin € 39,-

Verkoop door:
Country Lifestyle

Shop nu
Vik Lady Black Vik Lady Black € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Wandelschoen Skagen Wandelschoen Skagen € 149,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu