Wandelpad in Horst-Sevenum

Wandeling van de maand: Horst-Sevenum

Landlevens wandeltip voor oktober is de Groene Wissel Horst-Sevenum. Wandel door het Molenbeekdal en Heesbeemden door het herfstige natuurgebied. Lees verder voor de link naar de routebeschrijving en meer informatie over deze wandelroute.

Ga naar de downloadpagina voor de routebeschrijving van de Groene Wissel Horst-Sevenum. (klik links op 'Bekijk routebeschrijving')

Elke maand krijg je van Landleven en Wandelzoekpagina een leuke wandeltip met gratis routebeschrijving. Voor oktober tippen wij het Limburgse Horst-Sevenum. Na de bebouwing en het gezellige centrum van Sevenum wandel je over rustige asfaltweggetjes, landwegen, bospaadjes en over een weilandje naar het Molenbeekdal, een prachtig natuurgebied met schitterende wandelpaden. Reactie van een wandelaar: "Goed beschreven wandeling , afwisselend en gezellig om te beginnen bij het kleine stationscafé in Horst-Sevenum."

Over de Groene Wissel Horst-Sevenum

Handig om te weten

  • De zoekmogelijkheid naar wandelingen en de informatie op de website is gratis. Voor bepaalde delen heb je een gratis account of een betaald abonnement nodig.
  • Met een gratis account kun je reacties, foto's en beoordelingen plaatsen en een persoonlijk dagboek van gelopen wandelingen bijhouden.
  • Met een betaald abonnement kun je routebeschrijvingen, wandelkaarten en tracks van Trage Tochten en Groene Wissels downloaden en wandelkaarten van andere wandelingen downloaden.
Bron: https://www.wandelzoekpagina.nl/

Hoe help ik de dieren in mijn tuin

Waarom houden vlinders van vinderstruiken?
Hoe maak ik van een klein tuintje een dierenparadijs?
Je leest het in dit leuke en inspirerende boek voor diervriendelijke tuinen.
Prijs: €24,95.