Wandeling van de maand: Geldermalsen

Wandeling van de maand: Geldermalsen

De wandeltip voor april gaat door het hart van de Betuwe, langs bloeiende fruitbomen en door het polderlandschap. De link naar de gratis routebeschrijving van deze 19 km lange route vind je hieronder.

Ga naar de downloadpagina voor de gratis routebeschrijving van de Groene Wissel Geldermalsen.

Elke maand krijg je van Landleven en Wandelzoekpagina een leuke wandeltip met gratis routebeschrijving. Voor april tippen wij de Groene Wissel Geldermalsen.

Met deze wandelroute maak je een prachtige en afwisselende wandeling door het hart van de Betuwe. Over rustige asfaltwegjes wandel je langs vele boomgaarden, over een schitterend 2 km lang graspad en door een natuurgebied naar het schilderachtige, historische (Oranje)vestingstadje Buren. Na de rustige asfaltwegjes door het open polder- en Lingelandschap leg je het laatste deel door Geldermalsen af over de Lingedijk en komt daarmee langs het centrum, de jachthaven en een park langs de Linge.

Over deze wandeling

Advertorial
Ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Ga eropuit!
Digitale fietsroutes

Deze digitale editie van Fietsroutes bevat 12 gidsen met elk 12 fietsroutes door heel Nederland in verschillende thema's. Zo fiets je door bos en heide, kastelen en landgoederen, boeren erven en weilanden, unieke landmark en nog veel meer. Dat is gegarandeerd fietsplezier!
 

Bestel nu de digitale Fietsroutes