Wandeling van de maand: Glanerbrug

Wandeling van de maand: Glanerbrug

Lekker winterwandelen in Twente met de routebeschrijving van deze 16 km lange wandeling. Je begint in Glanerbrug en wandelt naar landgoed Hooge Boekel. Lees verder voor de routebeschrijving en bijzonderheden van deze wandeling.

Ga naar de downloadpagina voor de gratis routebeschrijving van de Groene Wissel Glanerbrug.

Elke maand krijg je van Landleven en Wandelzoekpagina een leuke wandeltip met gratis routebeschrijving. Voor februari tippen wij de Groene Wissel Glanerbrug.

Vanuit de trein duik je gelijk het groen van Glanerbrug in en wandel je al snel langs de Glanerbeek, gevolgd door een romantisch park. Na een minder aangenaam stuk langs een drukke weg Duitsland in gaat het wandelfeest door dit rustieke deel van Twente pas goed beginnen. Over rustige landwegen en leuke paadjes doorklief je het liefelijk Twents landschap langs prachtige boerderijen. Je struint langs de door een bos meanderende Elsbeek, de Hoge Boekelerbeek en de Bultsbeek. Het laatste deel komt door landgoed Hooge Boekel, waar je door een dicht, majestueus naaldbos wandelt naar het kasteel en de tuin van dit landgoed.

Over deze wandeling

Advertorial
Ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Ga eropuit!
Digitale fietsroutes

Deze digitale editie van Fietsroutes bevat 12 gidsen met elk 12 fietsroutes door heel Nederland in verschillende thema's. Zo fiets je door bos en heide, kastelen en landgoederen, boeren erven en weilanden, unieke landmark en nog veel meer. Dat is gegarandeerd fietsplezier!
 

Bestel nu de digitale Fietsroutes
Bekijk onze shop tips
Wandelschoen Aarhus Wandelschoen Aarhus € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Soaka All Weather Hat Bruin Soaka All Weather Hat Bruin € 39,-

Verkoop door:
Country Lifestyle

Shop nu
Vik Lady Black Vik Lady Black € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Wandelschoen Skagen Wandelschoen Skagen € 149,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu