Wandeling van de maand: Ravenstein

Wandeling van de maand: Ravenstein

Onze wandeltip voor augustus: het Land van Ravenstein. Wandel langs de uiterwaarden van de Maas en door oude dijkdorpjes. Je vindt hieronder de link naar de gratis routebeschrijving en meer informatie over de wandeling.

Ga naar de downloadpagina voor de gratis routebeschrijving van de NS-wandelroute Land van Ravenstein. (klik links op 'Bekijk routebeschrijving')

Elke maand krijg je van Landleven en Wandelzoekpagina een leuke wandeltip met gratis routebeschrijving. Voor augustus tippen wij het Land van Ravenstein.

Met deze NS-wandeling komt iedereen aan zijn trekken. Wil je lekker wandelen en struinen door de uiterwaarden van de Maas? Loop het hele rondje. Wil je liever rustig wandelen en rondkijken in slaperige, oude dijkdorpjes, kies dan de korte route.

In het Land van Ravenstein, dat in het noorden begrensd wordt door de Maas, wandel je in een open, landelijk gebied over smalle asfaltweggetjes en groene graspaden. De route eindigt in het oude vestingstadje Ravenstein met monumenten, kinderstraatjes en gezellige terrassen.

Tip: steek 's zomers met het pontje de Maas over en bezoek het middeleeuwse Batenburg.

Over de NS-wandeling Land van Ravenstein

Advertorial
Ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Ga eropuit!
Landleven scheurkalender 2020 voor maar € 14,95

Elke dag een nieuwe tip, een nieuw feitje of een leuke spreuk. Dat is wat je krijgt met de nieuwe scheurkalender van Landleven! 

Bestel hier
Bekijk onze shop tips
Wandelschoen Aarhus Wandelschoen Aarhus € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Regatta Brize Rugzak Regatta Brize Rugzak € 34,95

Verkoop door:
Welkoop

Shop nu
Vik Lady Black Vik Lady Black € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Wandelschoen Skagen Wandelschoen Skagen € 149,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu