Landleven Winter uitgesteld

In verband met de nieuw genomen maatregelen hebben wij helaas moeten besluiten om het Landleven Winter evenement op 10, 11 en 12 december in het Nederlands Openluchtmuseum uit te stellen.
 
De verslechtering van de situatie rondom Covid-19 de afgelopen dagen en de daarbij behorende maatregelen en aanscherpingen brengen veel onzekerheid met zich mee. Doordat Landleven Winter een grootschalig evenement betreft met veel bezoekers is het risico te groot om een veilig en Landleven-waardig evenement te kunnen organiseren.

We keken er enorm naar uit om jullie dit jaar weer te mogen ontvangen. Helaas zit dit er niet in en zullen wij het evenement dus moeten uitstellen naar 9, 10 en 11 december 2022. Wanneer u al kaarten had gekocht ontvangt u een mailtje over het verdere verloop en de opties die u heeft wat betreft de betaalde ticket.
 
Wij stellen de gezondheid voor onze bezoekers, standhouders en onze medewerkers voorop en hopen jullie in 2022 weer veilig te mogen ontvangen!
 

Sfeer. Beleving. Gezin. Buiten. Ouderwets Gezellig. Winter. Dieren. Openluchtmuseum.

Beoordelingscijfer

Trots op onze 8,5

Tijdens Landleven Winter 2019 kregen wij een bezoekersbeoordeling van een 8,5! Hier zijn we erg trots op en gaan we in 2021 natuurlijk weer voor!
 

Reacties van bezoekers

Wat een warm evenement. Samen met de kinderen heb ik heerlijk geschaatst op schaatsen die je gratis kon lenen. Ik vind Landleven Winter een aanrader!

Marco Jansen

Demonstraties van oude en vooral nog zinvolle ambachten. Erg leuke dag gehad. Volgend jaar weer!

Els van den Broeke

Topdag! Genieten van talloze activiteiten, er is volop gelegenheid tot het proeven van overheerlijke streekgerechten!

Johan Hermssen

Sprookjesachtig. Samen. Praktisch. IJs. Winter. Proeven. Broodjes bakken.