Winacties

Win een tuinbank

Landleven verloot deze maand een tuinbank van Kees Smit Tuinmeubelen t.w.v. €739,-. Vul je gegevens in om kans te maken, meedoen kan tot 21 oktober 2022.

doe mee
Windlicht van Smeltvuur op een tuintafel.

Win Smeltvuur-windlicht

Maak nu kans op het nieuwste product van Denk Keramiek; naast het Smeltvuur Indoor versie is nu ook het Smeltvuur Outdoor met windglas beschikbaar. Landleven mag 7x dit windlicht t.w.v. €185,- verloten. Vul je gegevens in in het formulier hieronder. Meedoen kan tot 23 september 2022.

doe mee

Win een OFYR-buitenkeuken

Landleven en OFYR verloten een buitenkeuken t.w.v. €1.995,-. U maakt kans op een stijlvolle kookunit op sokkel waarmee u kunt koken voor 15 tot 20 personen! Vul hieronder uw gegevens in om kans te maken. Meedoen kan tot 26 augustus.

bekijk de winnaar

Paddenstoelenquiz

Het is herfst en dat betekent dat het paddenstoelenseizoen is aangebroken. Deze schimmels zijn de krachtpatsers van het bos: ze ruimen op, zijn voedsel voor de dieren en beschermen bomen tegen ziektes. Je spot ze vast wel eens tijdens een herfstwandeling door het bos, of op je bord tijdens het avondeten. Maar wat weet je over paddenstoelen? Test je kennis in de Paddenstoelenquiz en maak kans op een Dual Power Bladblazer van Powerplus t.w.v. €89,95.

doe mee
Klus Cadeaukaart

Winnaars Klus cadeaukaart

Afgelopen periode (18 juli t/m 19 augustus) konden nieuwe abonnees van Landleven-specials 5x kans maken een Klus cadeaukaart t.w.v. €150,- Kijk snel of jij een van de winnaars bent! 

Bekijk de winnaars

Winnaars kaarten Landgoedfair Heerlijkheid Mariƫnwaerdt

Landleven mocht 10 x 2 entreetickets ter waarde van €30 (€15 per stuk) voor de Landgoedfair 2022 weggeven. Kijk snel of jij een van de winnaars bent!

Bekijk winnaars

Win een 3-delige Sunyard Country/Wales deckchair-set

In de afgelopen periode mocht Landleven een 3-delige Sunyard Country/Wales deckchair-set t.w.v. € 769,- weggeven! Kijk snel of je gewonnen hebt!

Bekijk de winnaar
Landleven spel

Winnaars Landleven spel

Afgelopen periode (20 mei t/m 21 juli) konden nieuwe abonnees 100x kans maken op het Landleven spel. Kijk snel of jij een van de winnaars bent!

Bekijk de winnaars

Winnaars EGO gazonmaaier

Afgelopen periode (tot 21 juni 2022) mochten maar liefst 2 gazonmaaiers van EGO t.w.v. €649,- aan de lezers verloten. Kijk snel of jij een van de winnaars bent!

Bekijk de winnaars