Winacties

Win een hangstoel

Landleven en Kees Smit verloten een Manifesto Marene hangstoel t.w.v. €595. Vul hieronder je gegevens in om kans te maken. Meedoen kan tot 21 april 2023.

doe mee

Winnaars Landleven-special campagne

Afgelopen periode (24 januari t/m 3 februari) mochten wij aan nieuwe abonnees van de Landleven-specials 5x een Welkoop cadeaukaart t.w.v. € 70,- weggeven. Kijk snel of jij een van de winnaars bent!

Bekijk winnaars
Klus Cadeaukaart

Win een spierverzorgingspakket van Amish Origins

Last van rusteloze benen, spier- of gewrichtspijn? Maak kans op een pakket van Amish Origins. Ouderwets goede producten met de kracht van puur natuur. Meedoen kon tot 30 december 2022.

Bekijk de winnaars

Winnaars outdoorlaarzen van Travelin'

Landleven verloot 4 paar outdoorlaarzen van Travelin' naar keuze. Kans maken kon tot 25 november 2022. Bekijk hier de winnaars.

Bekijk de winnaars

Winnaars Paddestoelenquiz

Het is herfst en dat betekent dat het paddenstoelenseizoen is aangebroken. Deze schimmels zijn de krachtpatsers van het bos: ze ruimen op, zijn voedsel voor de dieren en beschermen bomen tegen ziektes. Je spot ze vast wel eens tijdens een herfstwandeling door het bos, of op je bord tijdens het avondeten. Maar wat weet je over paddenstoelen? Test je kennis in de Paddenstoelenquiz en maak kans op een Dual Power Bladblazer van Powerplus t.w.v. €89,95. Meedoen kon tot 31 oktober 2022.

Bekijk de winnaars