Winacties

Doe mee aan onze herfstquiz

De herfst roept bij sommigen associaties op met regen, storm en donkere avonden. Toch is het ook het jaargetijde van de prachtigste kleuren en geuren in het bos. Van vallende bladeren, dennenappels, paddenstoelen en eikels. Wat weet jij eigenlijk van de herfst?

Doe mee
Windlicht op een tuintafel.

Win een pakket hondenvoeding

Win een van de zestig pakketten gepersonaliseerde hondenvoeding van BuddyBites. Elk pakket bevat 3 kg voeding op maat gemaakt voor uw hond. In het aangeleverde pakket zit ook een maatbeker, een voedingsgids en een BuddyBites-koekjesrol met lam- en appelsmaak. Meedoen kan tot 22 oktober 2021.

Doe mee
Windlicht op een tuintafel.

Win Smeltvuur voor buiten

Maak nu kans op het nieuwste product van Denk Keramiek; naast het Smeltvuur Indoor versie is nu ook het Smeltvuur Outdoor met windglas beschikbaar t.w.v. €179,-. Landleven mag er zeven verloten. Vul uw gegevens in in het formulier hieronder. Meedoen kan tot 21 september 2021.

Doe mee
Fort kruiwagen lavendel

Win een Fort kruiwagen

Afgelopen periode (16 juli t/m 16 augustus) mochten wij 5x een Fort kruiwagen ter waarde van €88,-  weggeven aan nieuwe abonnees van Landleven-specials. Kijk snel of jij een van de winnaars bent! 

Bekijk de winnaars
Vrouw zit in hangstoel in zomertuin met vijver en laat een andere vrouw haar boek zien.

Win een hangstoel van Kees Smit

Landleven verloot een heerlijke hangstoel van Kees Smit Tuinmeubelen ter waarde van €469,-. Geschikt voor binnen en buiten. Lees hieronder meer. Meedoen kan tot 24 augustus 2021.

Bekijk de winnaar
Vrouw geeft man cadeaubon van Kees Smit Tuinmeubelen

Win een Kees Smit cadeaubon t.w.v. €250,-

Namens Kees Smit tuinmeubelen mogen wij een prachtige cadeaubon ter waarde van €250,- weggeven aan een van onze lezers. Doe mee en maak kans! Meedoen kan tot 23 juli. 

Bekijk de winnaar