Winacties

Koppel wandelt langs een riviertje

Win Grisport wandelschoenen

Speciaal voor onze Landleven lezers mogen wij vijf keer deze mooie Grisport wandelschoenen, ter waarde van €149,95, weggeven! De Grisport wandelschoenen bevatten alle specificaties die je nodig hebt. Niet alleen voor je dagelijkse rondje, maar ook tijdens de langere afstanden.
Doe mee en maak kans! Meedoen kan tot 25 mei.

Doe mee
Kippen eten voer

Win Finecto + bath

Maak 5 keer kans op een pakket van Finecto+ ter waarde van €29,04. In het pakket zit de nieuwe Finecto+ SOLUTION voor door het drinkwater tegen bloedluis en Finecto+ BATH om een stofbad ter preventie van bloedluis mee te maken.
Doe mee en schrijf je in tot 19 mei! 

Doe mee
Vogel op een stok

Doe mee met de Landleven Vogelquiz

Doe mee aan de Landleven Vogelquiz en maak kans op een lang weekend weg voor 2 personen in Appartementencomplex Prinses Juliana op Texel t.w.v. 449,- Meedoen kan tot 30 april.

Doe mee
Koppel wandelt langs een riviertje

Moederdag winactie

Speciaal voor Moederdag mogen wij 5 MoederdagBoxen met Veluwse streekproducten weggeven, ter waarde van €19,95. Een mooi cadeau voor de liefste moeders van het land. Ben jij één van de winnaars? 

Bekijk de winnaars

Win een Gardena Tuinruimer

Speciaal voor onze Landleven lezers mogen wij 12 keer deze mooie Gardena Tuinruimer, ter waarde van €129,99, weggeven. Een unieke oplossing voor het gemakkelijk bijeen harken en verzamelen van bladeren, grasresten en verticuteermateriaal.

Bekijk de winnaars
Glaslantaarn

Win een gaslantaarn van Kees Smit

Landleven mag drie gaslantaarns weggeven van Kees Smit ter waarde van €69,- per stuk. Deze sfeervolle gaslantaarn mag op de lange zomeravonden niet ontbreken. Kijk snel of je gewonnen hebt! 

Bekijk de winnaars
Agapanthus bloemen

Win een agapanthuspakket

Landleven mag vijf pakketten met knollen van de Agapanthus weggeven in de kleur wit/lichtblauw/blauw ter waarde van €45,- . Kijk snel of je een van de winnaars bent!

Bekijk de winnaars
dieren voeding

Winnaar dierenvoeding naar keuze t.w.v € 449,-

Afgelopen periode (29 januari tot en met 22 maart) kon je kans maken op een dierenvoeding naar keuze van Garvo t.w.v. €449,- als je een Landleven Specials abonnement van één jaar afsloot. Kijk snel of jij de winnaar bent!

Bekijk de winnaar
Hotelkamer Hof van Putten

Winnaars hotelovernachting

Winnaars van een driedaags all inclusive verblijf op de prachtige Veluwe voor twee personen. Kom tot rust in hotel Hof van Putten. Landleven mag 3 arrangementen t.w.v. €500,- verloten voor twee personen, voor in een weekend of door de week. Bekijk snel of je een van de winnaars bent!

Bekijk de winnaars

Winnaars stola Tartan Tweed

Win een van de vier stola's van Tartan Tweed ter waarde van 49,95! De stola's zijn allemaal gemaakt van speciale wol-soorten. Kijk hier of je de winnaar bent.

Bekijk de winnaars
geschenkverpakkingen

Winnaars Veluwse Geschenkverpakking met twee stoofpotjes en vossenbessencompote

Kijk snel of jij een van de acht winnaars bent van de Veluwse Geschenkverpakking!

Bekijk de winnaars