Winacties

Win een hangstoel

Kom al schommelend tot rust in deze mooie Manifesto Barasso hangstoel van Kees Smit Tuinmeubelen. De Barasso staat ook erg leuk in de woonkamer. Waar zet jij hem neer? Meedoen kan tot 23 juni 2020.

Doe mee

Win een Gardena-takkenschaar

Landleven en Gardena verloten 12x een telescopische takkenschaar voor alle hoge snoeiklussen, t.w.v. €125,-. Lees verder hoe kans kunt maken. Meedoen kan tot 21 april 2020.

Bekijk de winnaars

Doe de Voorjaarstuinquiz en win een sfeerhaard

Doe mee aan de Landleven Voorjaarstuinquiz en test of je een echte plantenkenner bent. Bovendien maak je kans op een leuke prijs voor in je tuin: een Faro gas sfeerhaard t.w.v. €399! De winnaar is bekend!

Bekijk de winnaar

Win wandelschoenen van Banks

Landleven verloot 6 paar Hanwag Banks GTX voor dames/heren. De Banks GTX staat garant voor puur wandelgenot tijdens wandelingen op vlak- tot middelzwaar terrein. Lees hier hoe je kans maakt op een paar van deze wandelschoenen. Meedoen kan tot 27 maart 2020.

Bekijk de winnaars

Win Travelin' schoenen

Maak 8x kans op schoenen uit de citytrip collectie van Travelin'. Een frisse en moderne look zorgen ervoor dat ze voor gelegenheden geschikt zijn. Vul het formulier in en maak kans. Meedoen kan tot 18 februari. 

Bekijk de winnaars

Winnaars winterpuzzel

Kijk snel of een van de winnaars bent van de winterpuzzel 2019! 

Bekijk de winnaars

Win Travelin' schoenen, laarzen of jas

Speciaal voor de feestdagen pakt Travelin’ uit. Ze verloten 5x een paar schoenen, laarzen of een jas. Ideaal voor de echte buitenmens! Vul het formulier in om kans te maken. 
Meedoen kan tot 21 januari 2020

Bekijk de winnaars

Win een pannenstoof

Win een prachtige hooimadam. Een pannenstoof waarmee je heerlijke stoofpotjes kunt maken maar die niet urenlang op het vuur hoeft te staan. Vul het formulier in en doe mee! Meedoen kan tot 21 januari.

Bekijk de winnaar