Winacties

Koppel wandelt langs een riviertje

Win een Kees Smit tuinbank

Neem plaats op de klassieke Sunyard Wales-tuinbank en geniet van al het moois om je heen. Wij van Landleven mogen namens Kees Smit een keer deze prachtige tuinbank weggeven. Doe snel mee en maak kans! Meedoen kan tot 22 juni. 

Doe mee

Win wanddecoratie van Beetje Binnen Buiten

Namens Beetje Binnen Buiten mogen wij vijf keer een prachtige wanddecoratie met de tekst ''everybirdy welcome'' weggeven.
Wil jij kans maken op dit leuke item? Vul dan snel onderstaand deelnameformulier in! Meedoen kan tot 23 juni. 

Doe mee
Liquido d'Oro winactie olijfoliepakket

Win een Liquido d'Oro olijfoliepakket

Namens Liquido d'Oro mogen wij 3 pakketten biologische olijfolie weggeven ter waarde van €65,85! De pakketten bestaan uit vijf flessen smakelijke, biologische olijfolie. 
Kijk snel of jij een van de gelukkige winnaars bent! 

Bekijk de winnaars
Ipad

Winnaar IPad

Afgelopen periode (1 maart t/m 23 april 2021) kon je kans maken op een IPad t.w.v. €369,- als je een Landleven Puzzels abonnement van één jaar afsloot. Kijk snel of jij hebt gewonnen! 

Bekijk de winnaar
Koppel wandelt langs een riviertje

Win Grisport wandelschoenen

Speciaal voor onze Landleven lezers mogen wij vijf keer deze mooie Grisport wandelschoenen, ter waarde van €149,95, weggeven! De Grisport wandelschoenen bevatten alle specificaties die je nodig hebt. Niet alleen voor je dagelijkse rondje, maar ook tijdens de langere afstanden.
Heb jij gewonnen? kijk snel!

Bekijk de winnaars
Een kip zit bij Finecto+ producten

Win Finecto + bath

Maak 5 keer kans op een pakket van Finecto+ ter waarde van €29,04. In het pakket zit de nieuwe Finecto+ SOLUTION voor door het drinkwater tegen bloedluis en Finecto+ BATH om een stofbad ter preventie van bloedluis mee te maken. Kijk hier of jij een van de gelukkigen bent. 

Bekijk de winnaars
Vogel op een stok

Doe mee met de Landleven Vogelquiz

Doe mee aan de Landleven Vogelquiz en maak kans op een lang weekend weg voor 2 personen in Appartementencomplex Prinses Juliana op Texel t.w.v. 449,-. Kijk snel of je gewonnen hebt! 

Bekijk de winnaars
Koppel wandelt langs een riviertje

Moederdag winactie

Speciaal voor Moederdag mogen wij 5 MoederdagBoxen met Veluwse streekproducten weggeven, ter waarde van €19,95. Een mooi cadeau voor de liefste moeders van het land. Ben jij één van de winnaars? 

Bekijk de winnaars

Win een Gardena Tuinruimer

Speciaal voor onze Landleven lezers mogen wij 12 keer deze mooie Gardena Tuinruimer, ter waarde van €129,99, weggeven. Een unieke oplossing voor het gemakkelijk bijeen harken en verzamelen van bladeren, grasresten en verticuteermateriaal.

Bekijk de winnaars
Glaslantaarn

Win een gaslantaarn van Kees Smit

Landleven mag drie gaslantaarns weggeven van Kees Smit ter waarde van €69,- per stuk. Deze sfeervolle gaslantaarn mag op de lange zomeravonden niet ontbreken. Kijk snel of je gewonnen hebt! 

Bekijk de winnaars
Agapanthus bloemen

Win een agapanthuspakket

Landleven mag vijf pakketten met knollen van de Agapanthus weggeven in de kleur wit/lichtblauw/blauw ter waarde van €45,- . Kijk snel of je een van de winnaars bent!

Bekijk de winnaars
dieren voeding

Winnaar dierenvoeding naar keuze t.w.v € 449,-

Afgelopen periode (29 januari tot en met 22 maart) kon je kans maken op een dierenvoeding naar keuze van Garvo t.w.v. €449,- als je een Landleven Specials abonnement van één jaar afsloot. Kijk snel of jij de winnaar bent!

Bekijk de winnaar
Hotelkamer Hof van Putten

Winnaars hotelovernachting

Winnaars van een driedaags all inclusive verblijf op de prachtige Veluwe voor twee personen. Kom tot rust in hotel Hof van Putten. Landleven mag 3 arrangementen t.w.v. €500,- verloten voor twee personen, voor in een weekend of door de week. Bekijk snel of je een van de winnaars bent!

Bekijk de winnaars
geschenkverpakkingen

Winnaars Veluwse Geschenkverpakking met twee stoofpotjes en vossenbessencompote

Kijk snel of jij een van de acht winnaars bent van de Veluwse Geschenkverpakking!

Bekijk de winnaars