Winacties

Glaslantaarn

Win een gaslantaarn van Kees Smit

Landleven mag drie gaslantaarns weggeven van Kees Smit ter waarde van €69,- per stuk. Deze sfeervolle gaslantaarn mag op de lange zomeravonden niet ontbreken. Meedoen kan tot en met 14 april.

Doe mee
Vogel op een stok

Doe mee met de Landleven Vogelquiz

Doe mee aan de Landleven Vogelquiz en maak kans op een lang weekend weg voor 2 personen in Appartementencomplex Prinses Juliana op Texel t.w.v. 449,- Meedoen kan tot 30 april.

Doe mee

Win een Gardena Tuinruimer

Speciaal voor onze Landleven lezers mogen wij 12 keer deze mooie Gardena Tuinruimer, ter waarde van €129,99, weggeven. Een unieke oplossing voor het gemakkelijk bijeen harken en verzamelen van bladeren, grasresten en verticuteermateriaal.
Doe mee en maak kans! Meedoen kan tot 20 april.

DOE MEE
Agapanthus bloemen

Win een agapanthuspakket

Landleven mag vijf pakketten met knollen van de Agapanthus weggeven in de kleur wit/lichtblauw/blauw ter waarde van €45,- . Doe mee en maak kans. Meedoen kan tot 31 maart.

Bekijk de winnaars
dieren voeding

Winnaar dierenvoeding naar keuze t.w.v € 449,-

Afgelopen periode (29 januari tot en met 22 maart) kon je kans maken op een dierenvoeding naar keuze van Garvo t.w.v. €449,- als je een Landleven Specials abonnement van één jaar afsloot. Kijk snel of jij de winnaar bent!

Bekijk de winnaar
Hotelkamer Hof van Putten

Winnaars hotelovernachting

Winnaars van een driedaags all inclusive verblijf op de prachtige Veluwe voor twee personen. Kom tot rust in hotel Hof van Putten. Landleven mag 3 arrangementen t.w.v. €500,- verloten voor twee personen, voor in een weekend of door de week. Bekijk snel of je een van de winnaars bent!

Bekijk de winnaars

Winnaars stola Tartan Tweed

Win een van de vier stola's van Tartan Tweed ter waarde van 49,95! De stola's zijn allemaal gemaakt van speciale wol-soorten. Kijk hier of je de winnaar bent.

Bekijk de winnaars
geschenkverpakkingen

Winnaars Veluwse Geschenkverpakking met twee stoofpotjes en vossenbessencompote

Kijk snel of jij een van de acht winnaars bent van de Veluwse Geschenkverpakking!

Bekijk de winnaars