Winacties

Klus Cadeaukaart

Win een spierverzorgingspakket van Amish Origins

Last van rusteloze benen, spier- of gewrichtspijn? Maak kans op een pakket van Amish Origins. Ouderwets goede producten met de kracht van puur natuur. Meedoen kon tot 30 december 2022.

Bekijk de winnaars

Winnaars outdoorlaarzen van Travelin'

Landleven verloot 4 paar outdoorlaarzen van Travelin' naar keuze. Kans maken kon tot 25 november 2022. Bekijk hier de winnaars.

Bekijk de winnaars

Winnaars Paddestoelenquiz

Het is herfst en dat betekent dat het paddenstoelenseizoen is aangebroken. Deze schimmels zijn de krachtpatsers van het bos: ze ruimen op, zijn voedsel voor de dieren en beschermen bomen tegen ziektes. Je spot ze vast wel eens tijdens een herfstwandeling door het bos, of op je bord tijdens het avondeten. Maar wat weet je over paddenstoelen? Test je kennis in de Paddenstoelenquiz en maak kans op een Dual Power Bladblazer van Powerplus t.w.v. €89,95. Meedoen kon tot 31 oktober 2022.

Bekijk de winnaars

WINNAARS OUTDOORLAARZEN VAN GRISPORT

Outdoorlaarzen zijn een must als je in de herfst en winter graag wandelt. De laarzencollectie van Grisport biedt dezelfde eigenschappen als goede wandelschoenen en zijn ideaal voor een wandeling. Je kon een paar winnen! 

Bekijk de winnaars

Winnaar tuinbank

Landleven mocht afgelopen maand een tuinbank van Kees Smit Tuinmeubelen t.w.v. €739,- verloten. Bekijk hier de winnaar!

Bekijk de winnaar
Windlicht van Smeltvuur op een tuintafel.

Winnaars Smeltvuur-windlicht

Afgelopen tijd kon je kans maken op het nieuwste product van Denk Keramiek; naast het Smeltvuur Indoor versie is nu ook het Smeltvuur Outdoor met windglas beschikbaar. Landleven mocht 7x dit windlicht t.w.v. €185,- verloten. Bekijk hier de winnaars!

Bekijk de winnaars

Winnaar OFYR-buitenkeuken

Landleven en OFYR verlootte een buitenkeuken t.w.v. €1.995,-. U maakte kans op een stijlvolle kookunit op sokkel waarmee u kunt koken voor 15 tot 20 personen! Kijk snel of u de winnaar bent!

bekijk de winnaar

Winnaars kaarten Landgoedfair Heerlijkheid Mariƫnwaerdt

Landleven mocht 10 x 2 entreetickets ter waarde van €30 (€15 per stuk) voor de Landgoedfair 2022 weggeven. Kijk snel of jij een van de winnaars bent!

Bekijk winnaars