Winacties

Vogelhuisje met camera

Win Dubarry jas voor heren of dames

Of je nu tijdens een herfstachtige dag in het bos wandelt of fietst in de stad, de Dubarry jassen voor dames en heren houden je droog en warm. Bij Landleven maak je deze maand kans op een Dubarry-jas t.w.v. €399,-. 

Ik doe mee
Gereedschapsset Landleven

Win een snoeipakket

Doe mee en maak kans op een supercompleet snoeipakket van Hendrik Jan, een oer-Hollands tuingereedschapsmerk. Lees hier hoe je kans maakt op deze handige set t.w.v. €155,-. Meedoen kan tot en met 25 september.

Ik doe mee
Win een MyPizza-ovenset

Winnaars MyPizza-ovenset

Landleven verlootte in het augustusnummer 5x een MyPizza-ovenset, een draagbare pizzaoven met toebehoren t.w.v. €309,-. Lees hier wie de winnaars zijn.

kijk hier voor de winnaars

Winnaars kaarten Beleef Landleven

Landleven verloot 5x twee kaarten voor Beleef Landleven t.w.v. €19,- per kaart. Lees hier wie de winnaars zijn

kijk hier voor de winnaars
3 opbergmanden van Rivièra Maison.

Winnaars mandenset

Landleven verlootte in het julinummer 5x een mandenset bestaande uit 3 opbergmanden van Rivièra Maison. De sfeervolle manden zijn gemaakt van natuurlijk materiaal. De winnaars zijn bekend!

kijk hier voor de winnaars
Hello Fresh-pakketten.

Winnaars Hellofresh-pakket

Landleven verloot 12x een compleet Hellofresh-pakket t.w.v. €135,-. Bestaande uit een Maaltijdbox, Wijnbox, Ontbijtbox én Fruitbox. Lees hier wie de winnaars zijn.

KIJK HIER VOOR DE WINNAARS
3 edities van Landleven met button van de Intratuin-actie.

Winnaars Intratuin-cheques

Landleven verlootte 5 Intratuin-cheques t.w.v. €1.000,- onder iedereen die afgelopen maanden een abonnement op Landleven nam of cadeau gaf. De winnaars zijn bekend!

kijk hier voor de winnaars
Tuinlamp met ledverlichting

Win een led-tuinlamp

Landleven verloot 6x een stoere led-tuinlamp van Van Vliet t.w.v. €250. Deze stoere tuinlamp van oersterk kastanjehout geeft je tuin een verrassende twist. Zowel overdag als ’s avonds is deze Dutch designlamp een unieke blikvanger. Lees hier hoe je kans kunt maken.

kijk hier voor de winnaars
Pokon biomest

Win Pokon Bio tuinmest

Landleven verlootte in het aprilnummer 50x een zak Pokon Bio Tuinmest t.w.v. €29,95. Deze mest is zeer geschikt voor de border en werkt tot 120 dagen. Lees hier wie de winnaars zijn geworden.

kijk hier voor de winnaars
Animal Event

Win kaarten Animal Event

Landleven verlootte 25x 2 kaarten voor Animal Event, het leukste dierenweekend van het jaar. Animal Event is van 28 t/m 30 april in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Lees hier wie de winnaars zijn.

Kijk hier voor de winnaars