Winacties

Win schoenen of laarzen naar keuze van Travelin'

Landleven mag 8x een paar stoere en stijlvolle schoenen of laarzen verloten van het merk Travelin'. Kans maken kan tot 15 januari 2019.

Ik doe mee

Winnaars No-Axe kloofhulp

Landleven verloot 13x een No-Axe kloofhulp t.w.v. €112,50. De No-Axe is de beste houtklover zonder bijl! De stalen houtklover staat stevig op een ondergrond en je slaat met de hamer. Kans maken kan tot 4 december 2018.

Kijk hier voor de winnaars

Winnaars Stella E-Bikes

Landleven verlootte tijdens de najaarscampagne samen met Stella Fietsen twee E-Bikes. 
Lees hier wie de winnaars zijn.

kijk hier voor de winnaars

Winnaars ZOO Adventure laarzen

Landleven verloot 6x een paar leren, waterdichte outdoorlaarzen t.w.v. max. €250,-, ter beschikking gesteld door Zoo Adventure. Kijk hier wie de winnaars zijn.

Kijk hier voor de winnaars
Grow it-kweekkas

Winnaars snoeipakket

Landleven verlootte 10x een supercompleet snoeipakket t.w.v. €155,- van Hendrik Jan tuingereedschap. De winnaars van het pakket zijn inmiddels bekend!

Kijk hier voor de winnaars
Aldenhuijsen-boxspring

Winnaar Aldenhuijsen Boxspring

Landleven verlootte tijdens de voorjaarsactie samen met Aldenhuijsen een cheque voor een Boxspring.
Lees hier wie de winnaar is.

Kijk hier voor de winnaar
Fletcher

Winnaars Fletcher

Landleven verloot samen met Fletcher Hotels 6x een driedaags all-in arrangement voor twee personen t.w.v. € 229,-, in een Fletcher Hotel naar keuze*.

kijk hier voor de winnaars

Winnaars zomerschoenen

Landleven verloot 5x de nieuwe Bali dames instap loafer en 5x Port heren mocassins van Dubarry of Ireland. Vul je gegevens in om kans te maken. Meedoen kan tot 24 juli 2018.

Kijk hier voor de winnaars

Winnaars hangstoel

Landleven verloot 20x een hangstoel van Dille & Kamille t.w.v €69,-. Vul je gegevens in om kans te maken. Meedoen kon tot 19 juni 2018.

kijk hier voor de winnaars
Zin in Landleven

Winnaars Zin in Landleven-acties

Door een abonnement op Landleven te geven of te nemen maakten lezers de afgelopen tijd kans op mooie prijzen. De winnaar van de comfort-boxspring van slaapspecialist Aldenhuijsen t.w.v. € 2.500,- is bekend. Ook de winnaars van een kweekkas t.w.v. 110,- zijn bekend.

KIJK HIER VOOR DE WINNAARS