Landelijke keuken van Esse cookers & stoves

Esse cookers en stoves

Esse bestaat al sinds 1854 en staat bekend om degelijkheid, kwaliteit en fijne oveneigenschappen. Zowel met fornuizen als kachels, die je naar wens kunt indelen in gas, elektrisch, hybride of hout.

Cookers
De geƫmailleerde gietijzeren cookers (fornuizen) van Esse zijn zeer degelijk en met een historie die terug gaat naar 1854 haal je een origineel Engels kwaliteitsproduct in huis waar 5 jaar garantie op zit. Esse heeft cookers op hout, elektra en gas en sommige modellen zijn ook goed onderling te combineren. De modellen zijn 500, 905 of 990 mm breed, 900 mm hoog en 600 mm diep en in twintig kleuren leverbaar.

Kachels
De kachels van Esse hebben ook de lange traditie die terug gaat naar 1854. Ze zijn daar in Engeland echte kachelbouwers die weten hoe het werkt. Solide kachels met een hoog rendement en een lage uitstoot. De emissie waarden voldoen ruim aan alle Europese normen. Naast de kachel  heeft Esse ook de sfeerhaarden voor aan de muur. Deze afvoerloze gashaarden hebben een mooi vlambeeld voor sfeer en warmte in de woning.

Ga naar de website