Ouderwetse gehaktballen met jus

Wie houdt er nu niet van een lekker gehaktballetje? Gewoon op zo’n doordeweekse dag of lekker hartig bij de borrel. Hier het recept voor een lekker...

Knolgratin

Knolraap, raapjes of meiknolletjes zijn glad, klein van stuk en mooi rond, en verlopen qua kleur van paars naar wit. Van binnen zijn ze wit. Maak er...

Knolselderij met gepofte knoflook

Knolselderij met gepofte knoflook is heerlijk als vegetarisch hoofdgerecht met een frisse salade of als bijgerecht bij een stoofpot. Bereidingstijd: 3...

Koolraappuree met gehaktballetjes

Puree van koolraap is een heerlijk en gezond, winters alternatief voor aardappelpuree. Serveer deze koolraappuree met gehaktballetjes en wat...

8 bijzondere stoofvlees recepten

Zoek je een lekker stoofvlees recept? Stoofvlees smaakt heerlijk op een gure winterdag. En het is makkelijk: ’s ochtends de pan opzetten en je hoeft...

Linguine met koolraapsaus en spek

Bij knollen en rapen denk je niet zo snel aan pasta. Maar serveer koolraap eens als saus over linguine, met knapperige spekjes. De koolraap...

Risotto met koolraap

  De koolraap is een groente waar veel mensen niet zo goed weten wat ze er mee aan moeten. Maak koolraaprisotto met winterpeen en Friese nagelkaas....

Sukadelapjes met stormbock

Stevige winterkost kun je soms wel gebruiken. Deze sukadelapjes maak je extra lekker door het gebruik van een donker biertje, in het speciaal de...

Runderstoof met pastinaak en winterpeen

Het is echt stoofvleesweer. Guur buiten betekent lekker met zijn allen naar binnen. Maak deze stoofpot voor het hele gezin. Extra speciaal door de...

De lekkerste ovenschotels

Ovenschotels zijn fantastische gerechten. Er zijn eindeloos veel combinaties en ze zijn ook nog eens makkelijk te maken. Hier zijn de beste recepten...

Herfst-stoofpotjes

De herfst is het perfecte seizoen om een heerlijk stoofpotje op tafel te zetten. Lekker lang later pruttelen. Het is de beste manier om het weer...

Pompoenpannenkoek

Makkelijk en gezond. De pompoenpannenkoek. Lekker bij het ontbijt, de lunch en zelfs het avondeten. Charlotte Doens legt uit hoe je ze maakt....