Openluchtmuseum

Landleven in de Praktijk markt

Tijdens de Landleven in de Praktijk dagen kun je genieten van alles wat Landleven te bieden heeft. Op 6, 7, 8 en 9 september organiseren wij een kleinschalig evenement in het Nederlands Openluchtmuseum. Leuke en informatieve workshops en een overzichtelijke markt met kramen aansluitend op de workshopthema’s tuin en erf, creatief, koken en bakken en dieren. Tijdens Landleven in de Praktijk bieden er meer dan 40 deelnemers producten aan op de markt rondom de entree.

De markt

Het aanbod op de markt varieert van Veluwse streekproducten waar wildpaté, Veluwse jam, stoofpotjes en cadeauverpakkingen die geproefd en gekocht kunnen worden tot een kraam van Scheepjes waar garen en patronen beschikbaar zijn. Ook staat Lacanche met prachtige fornuizen op de markt en kun je terecht voor outdoor kleding en laarzen van Mongo.
Daarnaast sluiten de kramen op Landleven in de Praktijk heel goed aan bij de vier thema’s van de workshops. Er worden bijvoorbeeld verschillende Dutch Ovens van Het Buiten gepresenteerd die we ook gebruiken tijdens de workshops, staan er mooie wollen producten van Kuipers Wolrijk zodat je inspiratie op kunt doen voor de workshop ‘Alles over wol’ en biedt Ecostyle natuurlijke producten aan voor de (moes)tuin en insectenhotels die je kunt toepassen in je eigen ecologische moestuin of als je begint met je eigen kwekerij.

Alle standhouders vind je hier

 

Landleven fietsroutes

De 53 mooiste fietsroutes van Nederland ingedeeld per provincie. Met daarnaast beschrijvingen van bezienswaardigheden, handige knooproutekaartjes, fietstips én heerlijke picknickrecepten.

Bestel nu