Zelfvoorzienend en duurzaam leven, terug op haar vertrouwde plek in Stroe. Dat was de beste keuze die Annemarie van der Neer (50) heeft gemaakt. “Het geeft mij een fantastisch gevoel om met mijn eigen dieren te werken en door mijn eigen moestuin en miniboomgaard te lopen. Als ik weer een eigen recept ga maken gebruik ik altijd bloemetjes of bessen uit mijn eigen tuin, daar geniet ik enorm van!” Haar amandel-bessentaart is heerlijk voor bij de koffie of thee of om mee te nemen tijdens een heerlijke picknick.
Presenteer de taart met wat eetbare bloemen en strooi deze op de afgebakken en afgekoelde taart. Annemarie kiest bijvoorbeeld voor bloemetjes van hondsdraf, komkommerkruid, madeliefjes en oost Indische kers.
In deze special hebben we onze 40 lekkerste recepten verzameld. Basisrecepten, maar ook recepten voor streekkoekjes of klassiekers als stroopwafels en kokosmakronen. Prijs: €8,95.
Met beide handen grijpt Geerte alles aan wat op haar pad komt, niks is voor haar te gek. Haar creativiteit, brede interesse en liefde voor mooie beelden komen goed van pas tijdens haar stage online redactie bij Landleven. Overigens is deze Didamse blondine niet bang haar handen vies te maken! Voor een smakelijk recept, klusje of creatief werk stroopt ze haar mouwen graag op. Verder is ze een verzamelaar. Ze is namelijk verzamelaar van mooie momenten en inspirerende mensen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.