Ganzenvlees is gezond en mager. Met ganzengehakt maak je een heerlijk flammkuchen.
Beef jerky van gans is gezond en makkelijk zelf te maken. Ook is beef jerky nog een lange tijd lekker en houdbaar nadat je het gemaakt hebt.
Ganzen-bitterballen zijn lekker en makkelijk zelf te maken. Ook zijn ze in te vriezen, zodat je op een later moment kan genieten van deze heerlijke bitterballen.
Deze merguez-worstjes van ganzenvlees zijn gezond, mager en makkelijk zelf te maken.
Ganzenvlees is gezond en mager. Je maakt deze confit van wilde gans met onder andere ui, knoflook en laurierblaadjes.
Maak zelf wildpaté met ganzenborst, lever en vetspek.
Deze heerlijke appelkaneelrolletjes zijn leuk om mee te nemen naar bijvoorbeeld een picknick in het bos op een herfstige dag.
Heerlijke vullende pastinaaksoep. Deze soep is vegetarisch en voedzaam!
Zelf mosterd maken is leuk om te doen. Je bepaalt zelf hoe het eindresultaat wordt: van grof tot glad en van pittig tot zoet. Mosterd blijft lang goed; ideaal om op voorraad te hebben.
Meng zelf kruiden en specerijen om je vlees mee te kruiden. Deze kruidenmengsels horen bij de beef jerky van gans, uit het oktobernummer van 2022. Maar je kunt er allerlei wild en gevogelte mee op smaak brengen.
Wilt u eens wat anders dan de gewone appeltaart? Probeer dan eens deze heerlijke appelboterkoek.
Deze vijgenjam is pittig en zoet en smaakt heerlijk bij (zelfgemaakte) paté of kaas.