Oktober

Filter op:
Flammkuchen met ganzengehakt

Ganzenvlees is gezond en mager. Met ganzengehakt maak je een heerlijk flammkuchen.

Door Landleven
Beef jerky van gans

Beef jerky van gans is gezond en makkelijk zelf te maken. Ook is beef jerky nog een lange tijd lekker en houdbaar nadat je het gemaakt hebt.

Door Landleven
Ganzen-bitterballen

Ganzen-bitterballen zijn lekker en makkelijk zelf te maken. Ook zijn ze in te vriezen, zodat je op een later moment kan genieten van deze heerlijke bitterballen.

Door Landleven
Merguez-worstjes van ganzenvlees

Deze merguez-worstjes van ganzenvlees zijn gezond, mager en makkelijk zelf te maken.

Door Landleven
Confit van wilde gans

Ganzenvlees is gezond en mager. Je maakt deze confit van wilde gans met onder andere ui, knoflook en laurierblaadjes.

Door Landleven
Wildpaté

Maak zelf wildpaté met ganzenborst, lever en vetspek.

Door Landleven
Appelkaneelrolletjes

Deze heerlijke appelkaneelrolletjes zijn leuk om mee te nemen naar bijvoorbeeld een picknick in het bos op een herfstige dag.

Door Klaske Bakker
Pittige pastinaaksoep

Heerlijke vullende pastinaaksoep. Deze soep is vegetarisch en voedzaam!

Door Klaske Bakker
De 8 lekkerste mosterd recepten

Zelf mosterd maken is leuk om te doen. Je bepaalt zelf hoe het eindresultaat wordt: van grof tot glad en van pittig tot zoet. Mosterd blijft lang goed; ideaal om op voorraad te hebben.

Door Landleven
3 kruidenmengsels voor gevogelte

Meng zelf kruiden en specerijen om je vlees mee te kruiden. Deze kruidenmengsels horen bij de beef jerky van gans, uit het oktobernummer van 2022. Maar je kunt er allerlei wild en gevogelte mee op smaak brengen.

Door Landleven
Appelboterkoek

Wilt u eens wat anders dan de gewone appeltaart? Probeer dan eens deze heerlijke appelboterkoek.

Door Klaske Bakker
Vijgenjam met chilivlokken

Deze vijgenjam is pittig en zoet en smaakt heerlijk bij (zelfgemaakte) paté of kaas.

Door Landleven