Hutspotpoffertjes met hertenstoof. Christian Boomker: "Low and slow is de beste manier om deze stoofschotel te maken; neem er de tijd voor en geniet van je tijd buiten bij het vuur. Tijdens mijn workshop ging deze pan schoon en leeg, dat zegt genoeg!"
Ingrediƫnten
Bereidingswijze
Tijdelijk met korting verkrijgbaar in de Landlevenwebshop; gietijzeren pannen. Geschikt voor alle warmtebronnen.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediƫnten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven aspergerecepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de Landleven aspergerecepten hier downloaden.