Ik heb het gebakken met versgemalen rogge en tarwe. Het resultaat is een voedzaam en erg smakelijk brood.
Maak uw eigen graanmengsels, voeg bijzondere ingrediënten toe en bak brood van kraakvers gemalen graankorrels.
Nog inspiratie voor het eten nodig? Kabeljauwgratin met bloemkool en broccoli. Snel en makkelijk!
Haal zo’n tien minuten voor het einde het deksel van de pan, zodat het brood een mooie kleur kan krijgen. Eet dit brood het liefst dezelfde dag, dan is het het lekkerst.
Urenlang gestoofd rundvlees, samen met de zoete ondertoon van ui en de herfstachtige smaak van kastanjes: dat zijn de ingrediënten van deze herfststoofpot.
Fruit van de maand november, appelen, bananen, druiven en nog veel meer!
Alle recepten met peren: kweeperen, stoofpeertjes, taarten en nog veel meer!
Groente van de maand: november
Alle recepten met wittekool
Alle recepten met venkel
Alle recepten met spruiten
Alle gerechten met rodekool staan hier voor je op een rijtje.