Een ideaal recept om die zelfgemaakte potjes jam die al veel te lang in de kast staan nu eens op te maken! Hier hebben we een pot vijgenjam gebruikt, maar elke soort jam is geschikt. Aantal personen: 8 Bereidingstijd: 2 uur
Boerenbloemen zijn precies zoals bloemen bedoeld zijn. Misschien niet heel stijlvol of verfijnd maar des te kleurrijk en vrolijk. In deze special vind je alles over traditionele erfbloemen als dahlia’s, narcissen, seringen, lupines en stokrozen. Met tips op het gebied van standplaats en verzorging en de mooiste foto’s van tuinen vol boerenbloemen! Prijs: € 8,95
Maak eens een verrassende jam van kiwi's. Jam is heel snel en makkelijk te maken en met kiwi zet je een keer iets anders op de ontbijttafel.
Te veel frambozen? Maak er heerlijke jam van. Het is zo gedaan.
Een goed perenjaar? Kook jam van de peren. Deze perenjam met vanille smaakt heerlijk op een boterham, een scone of bij een kaasplankje!
Een heerlijke jam, waarbij je het beste van het kersenseizoen in een potje vangt! Heerlijk op wit boerenbrood of op een croissantje met roomboter.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediƫnten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.