Augustus

Filter op:
Bramenjam

Hét recept voor beginnende ‘inmakers’ om jam te maken. Bramenjam is makkelijk te maken en heerlijk op brood of beschuit. Hou je niet van pitjes in de jam? Kook dan het fruit eerst even op en duw het fruit door een zeef. Verwerk verder tot bramenjam-zonder-pitjes.

Door Klaske Bakker
Boerenomelet

Een boerenomelet is van oudsher de ideale manier om restjes groente op te maken. En daarnaast kun je er mooi je overschot aan eieren in kwijt. Lekker als lunchgerecht of bij het avondeten. Koud en in stukjes gesneden is de boerenomelet ook heerlijk bij de borrel.

Door Klaske Bakker
6 inmaaktips om je oogst te verwerken

De moestuin geeft een overvloed aan oogst nu. Meer dan je meteen op kunt maken. Landleven verzamelde 6 artikelen met tips om je opbrengst langer te bewaren, van wecken tot chutney maken tot inmaken in zuur. Doe er je voordeel mee en geniet nog langer van die heerlijke verse groente, fruit en kruiden uit je eigen tuin.

Door Landleven
De 10 lekkerste zomerse salades

In de zomer is een lekkere frisse salade een hoofd- of bijgerecht bij uitstek. Landleven heeft 10 lekkere recepten voor je waar je zeker van zult genieten.

Door Klaske Bakker
Salade-in-de-krop

Met dit recept heb je een bijzondere manier om een traditionele salade te serveren. Lekker zomers en fris!

Door Klaske Bakker
Twentse salade caprese

Deze heerlijke salade caprese maak je met buffelmozzarella... gewoon uit Nederland! Dit lekkere kaasje wordt onder andere gemaakt in Twente. Natuurlijk kun je de caprese ook maken met 'gewone' mozzarella.

Door Klaske Bakker