De meeste mensen weten niet wat ze aan moeten met de mispel. Redacteur Klaske Bakker gelukkig wel. Zij maakte van deze rottende vrucht heerlijke gerechten. Dit mispelgelei recept is de basis van alles. Bereidingstijd: 2 uur
Nadat je de gelei hebt gemaakt blijft er nog veel mispel pulp over. Dit kun je gebruiken voor deze heerlijke mispelchutney.
Niks is zo lekker als een pannenkoek. Bak ouderwetse pannenkoeken met dit heerlijke recept. Maak hem nu extra lekker met mispelgelei.
Borduurpakket roodborstje op Aida stof, 20 x 14 cm. Ook verkrijgbaar met linnen stof. Het pakket bevat alle benodigdheden om onmiddellijk te beginnen met borduren en uren plezier te hebben.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediƫnten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.