April

Filter op:
Lentefoccacia met asperges en verse doperwtjes

Focaccia past heel goed bij een uitgebreide lunch of picknick. Deze lentefoccacia maak je met een al even heerlijke groente: asperge. Gemakkelijk te maken en net even anders. Eet smakelijk!

Door Klaske Bakker
Fries suikerbrood

Mannin Vering uit Dronrijp bakt de lekkerste streekbroden in haar eigen keuken. Zoals dit Friese suikerbrood: “Een lekker suikerbrood is naar mijn idee een brood vol smaak, plakkerig en vol kleffe ‘suikergrotten’."

Door Landleven
Lekker voor Pasen: paasbroodjes met ei

Met Pasen is het altijd fijn om met de hele familie uitgebreid te ontbijten of te brunchen. Ga eens lekker aan de slag in de keuken en neem bijvoorbeeld deze heerlijke paasbroodjes met ei mee naar de familiebrunch.

Door Klaske Bakker
De lekkerste recepten voor de paasbrunch

Pasen is de tijd bij uitstek om eens lekker te genieten van een uitgebreide brunch. Met deze overheerlijke recepten zet jij je familie en vrienden iets bijzonders voor.

Door Landleven
Truffelaardappel in zoutkorst

Deze truffelaardappels maak je met een dikke zoutkorst, die je voor het serveren kapot slaat. Voor een mooi effect kun je er zelfs een hamer voor gebruiken.

Door Klaske Bakker
Salade met geroosterde paarse peen

Kleurrijke groentes zijn erg gezond en daarnaast ook nog eens lekker. Goede redenen dus om ze vaker op tafel te zetten. Probeer bijvoorbeeld eens dit recept met geroosterde paarse peen.

Door Klaske Bakker
De lekkerste voorjaarssoepen

Een lekker licht soepje past uitstekend bij het naderende voorjaar. Wij verzamelden onze lekkerste voorjaarssoepen voor je. Eet smakelijk!

Door Klaske Bakker
-->