Jam is in vele smaken verkrijgbaar, maar heb je ooit nagedacht over jam van... courgettes? Net even een andere smaak dan andere jamsoorten, maar zeker het uitproberen waard! De jam is makkelijk te bereiden en heerlijk van smaak.
De pompoenjam van Thessa Bruijns is wereldberoemd in West-Friesland. Met dit lekkere recept tover je in een mum van tijd een heerlijke jam op tafel. Lees ook de handige tips!
Een bijzondere jam, die zowel een beetje bitter als zoet is. Een leuke basis voor culinaire experimentjes. Combineer de witlofjam bijvoorbeeld eens met paté of vul er zelfgemaakte ravioli mee.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Zoet. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden