Bij pizza denk je niet meteen aan een zoet toetje. Deze Zeeuwse boluspizza is dat wel. Gemakkelijk te maken en overheerlijk! Bereidingstijd: 40 min.
Om het geheel extra lekker te maken, kan je de boluspizza serveren met bolusijs en babbelaarroom. Hiervoor heb je nodig:
Tip: Het is ook lekker om de bruine suiker te vervangen door gembersiroop en ½ cm geraspte verse gemberwortel.
Dit recept is van Nicole Provoost uit het Zeeuwse Goes. Zij gebruikt al het lekkers dat haar provincie te bieden heeft. Meer recepten van Nicole vind je in Landleven nummer 8, 2018.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediƫnten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.