November

Filter op:
Speculaaskruiden

Zelfgemengde speculaaskruiden zijn lekker en op veel meer manieren te gebruiken dan alleen in speculaasjes. Door de appeltaart, een snufje over de cappuccino of een theelepel door de chili con carne, om maar wat te noemen!

Door Klaske Bakker
Bak een stoer bierbrood

Heb je je favoriete biertje gevonden? Bak er dan eens een bierbrood mee! Erg makkelijk om te maken en heerlijk bij een stoofpotje of een borrelplank.

Door Klaske Bakker
krullen gemaakt van chocolade Landleven TV
Chocoladekrullen maken

Met deze chocoladekrullen maak je een eenvoudige taart mooi af. Alles wat je nodig hebt is een scherp mes en een reep chocolade.

Door Klaske Bakker
Tips bij bierproeven

Tijdens de wat koudere herfst en winterdagen is het extra genieten van een stevig speciaal biertje. Heerlijk op de bank of stoel bij de kachel, de televisie aan en verder even niets. Hierom hebben wij ene paar leuke tips bij het proeven van speciaalbiertjes!

Door Landleven
Taartsjablonen poederen

Met het taartsjabloon maak je van een eenvoudige taart een echte kersttopper. Op chocolade taart gebruikten wij poedersuiker, je kunt ook cacaopoeder of kaneel op een lichte taart strooien. Het sjabloon is goed voor te bereiden waardoor je tijdens het kerstdiner met weinig moeite de taart kan versieren.

Door Klaske Bakker
Gekleurde schuimpjes op een bakplaat Landleven TV
Gekleurde schuimpjes maken

Met deze uitleg van Klaske kun je je saaie witte schuimpjes een leuke kleur geven. Deze gekleurde schuimpjes staan super leuk op tafel en zijn ontzettend lekker.

Door Klaske Bakker