Fermenteren van voedsel is gezond, lekker en ook nog eens erg leuk om te doen. Christian Weij verlangde naar de zuurkool van zijn vader en probeerde die zelf na te maken. Nu, vier jaar later, is hij een expert op het gebied van fermenteren en schreef hij een boek vol recepten waar je enthousiast van wordt.
Het boek dat Christian Weij schreef over fermenteren heet 'Verrot Lekker.' Het is verkrijgbaar bij boekhandels of via www.verrotlekker.nl voor € 22,50. Daar vindt u ook informatie over de workshops van Christian.
Christian Weij: “Je kunt niet alleen van witte maar ook van rode kolen prima zuurkool maken. Wanneer je hiermee een stamppot bereidt, is een mooie roze maaltijd het resultaat."
Nieuwe editie van de handigste raadgever voor tuin & erf. Boordevol praktische tips op het gebied van (moes)tuinieren en leerzame informatie over erfdieren, insecten en vogels. Prijs: €12,95.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.