Maak eens een verrassende jam van kiwi's. Daarmee begin je de dag fruitig en krijg je op een lekkere manier direct wat vitamines binnen. De jam is heel snel en makkelijk te maken en met kiwi zet je een keer iets anders op de ontbijttafel. Zeker door de opvallende kleur valt hij niet te missen. Want hoe vaak heb jij gele jam gezien? Leuk en lekker om te maken en te serveren. Bereidingstijd: 45 min.
Dit recept komt uit Landleven nummer 1, 2016. Er zijn ook handige filmpjes te vinden over jam maken op onze website.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.