Maak deze bijzondere confituur van peer met gember. Volgens bedenkster Madam Confituur is dit de ultieme zentherapie! In Landleven 7 2014 staat een artikel over haar.
Ingrediënten voor 2 potjes van 250 ml
Heerlijke ingemaakte uien.
Madam Confituur: “Als je één likeur in huis moet halen, is het een sinaasappellikeur (bijvoorbeeld Cointreau). Door zijn fruitige smaak kun je hem niet alleen bij frambozenconfituur gebruiken, maar bij allerlei fruitsoorten."
De Belgische Katrien Hoebers, alias Madam Confituur, is verzot op alles wat in potjes past. In haar vrije tijd doet ze niets liever dan jam, of op z’n Belgisch gezegd confituur, maken. Ze schreef een gedegen boek vol met haar succesrecepten. Uit deze uitgave koos Landleven haar tips en trucs voor jam zonder suiker.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.