Reinoud Koeman is garnalenvisser voor zijn plezier. Iedereen mag dat doen, om zelf de lekkerste verse garnalen te bereiden. Bereidingstijd: 3,5 uur
Verkoop door:Landlevenwebshop
Pastei uit de oven met riblappen, champignons en spruitjes.
Reinoud Koeman is garnalenvisser voor zijn plezier. Een uur voor het tij keert trekt hij voor de eerste maal een baantje met zijn geïmproviseerde sleepnet. Iets wat iedereen mag doen voor de lekkerste portie Hollandse garnalen. “Het zijn echt lekkere garnalen. Ze smaken neutraler, zoeter, subtieler, minder naar vis dan Hollandse garnalen uit de winkel." Hier lees je zijn tips en adviezen.
Voor deze soep kun je pastinaak uit eigen moestuin gebruiken, het is een echte wintergroente. Gecombineerd met Hollandse garnaaltjes maak je er iets bijzonders van.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.