Zo ga je te werk
Zorg ervoor dat de ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
- Doe alle ingrediënten behalve de vulling in een ruime kom en meng ze met een mixer tot een glad geheel.
- Roer er daarna de vulling door.
- Bekleed het bakblik met de papieren vormpjes en schenk het mengsel in de bakjes.
- Strijk de bovenkant glad.
- Plaats de cakejes in een op 175 graden voorverwarmde oven en bak ze in 20-25 minuten gaar.
- Of ze gaar zijn kunt u testen door er een houten prikker in te steken.
- Komt deze er schoon uit, dan zijn de cakejes klaar.
- Haal het bakblik vervolgens uit de oven, laat het ongeveer vijf minuten staan en haal dan de cakejes uit het blik.
- Laat ze verder afkoelen op een rekje en versier ze daarna met één van de ‘groentes’.
- Je maakt deze van gekleurde fruitella's of marsepein.
- De sla maakt je door cornflakes te dopen in witte chocolade die is gesmolten en vermengd met groene kleurstof. Ook zijn er gekleurde M&M's en zure matten gebruikt.