Driekoningenfeest, 6 januari, was de afsluiting van het oude joelfeest. Degene die de boon in deze taart vindt, is koning voor de dag! Bereidingstijd: 1 uur
In deze Landleven special vind je onze lekkerste recepten voor broodjes, zachte bolletjes, gevulde stollen of zoete kaneelbroodjes. Daarnaast bevat deze special recepten voor feestelijke broden en broden uit verschillende streken. Prijs: €7,95.
Redacteur Klaske: “Het recept voor deze taart is mijn variatie op een taart die ik eens at bij een Engels landhuis. De koffie maakt het extra kruidig; zelfs als je niet van koffie houdt is deze taart niet te versmaden.”
Deze taart smaakt anders dan je zou verwachten. De duindoornbessen zijn fris en bitter, maar door de zoete slagroom is de taart toch in balans.
Een bijzondere lekkernij met verse vijgen.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.