Verwerk je eigen oogst en maak deze heerlijke frambozentaart in gebak voor in het weekend. Aantal personen: 6 - 8 Bereidingstijd: 1 uur en 45 min.
Een zomerse likeur voor op een zonnig terras.
Ideaal met de hoge temperaturen: heerlijke frambozenijsjes waarmee je de zomer in huis haalt.
Te veel frambozen? Maak er heerlijke jam van. Het is zo gedaan.
Cranachan is een toetje van Schotse oorsprong. Knapperig gebakken havermout wordt gecombineerd met dikke room en volop verse frambozen. Een scheutje Schotse whisky maakt het af!
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis de digitale download met 18 heerlijke Landleven voorjaarsrecepten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.