Een handje blauwe bessen

Bosbessengelei

Gek op bakken? Probeer dan eens deze vulling van bosbessen en sinaasappelsap. Je kunt de vulling inmaken voor later gebruik in bijvoorbeeld een vruchtenvlaai of een Monchoutaart. Zo proef je in elk jaargetijde toch de smaak van de zomer.

Bereidingswijze

Was de bessen en laat ze goed uitlekken. Doe ze samen met alle andere ingrediƫnten in een pan en verhit het mengsel. Laat de bessen 5 minuten goed heet worden, maar laat ze niet koken. Giet het hete fruit in schone jampotjes. Sluit de potjes af met een deksel.

Landleven special Plukgeluk

Boerenbloemen zijn precies zoals bloemen bedoeld zijn. Misschien niet heel stijlvol of verfijnd maar des te kleurrijk en vrolijk. In deze special vind je alles over traditionele erfbloemen als dahlia’s, narcissen, seringen, lupines en stokrozen. Met tips op het gebied van standplaats en verzorging en de mooiste foto’s van tuinen vol boerenbloemen!
Prijs: € 8,95