Gronsvelder Klumpke is een appelras uit Limburg. Deze appel is heerlijk in dit compôterecept. Bereidingstijd: 25 min.
Ook lekker met krokant gebakken speklapjes.
Je zelf geplukte appels gebruiken voor een appelstroop? Maak je eigen appelstroop met volgend recept.
Een fris nagerecht met appel en prosecco.
Appelmoes is lekker bij alles en ook makkelijk zelf te maken. Dus verzamel je appels en maak een heerlijke zelfgemaakte moes.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.