Geitenyoghurt

Geitenyoghurt

Maak gemakkelijk je eigen geitenyoghurt.

Dit heb je nodig:

  • 1 l geitenmelk, direct van de geit
  • 2 dl (geiten)yoghurt
  • een thermoskan

Zo ga je te werk:

  1. Vul de thermoskan met versgemolken geitenmelk (van ongeveer 30 graden).
  2. Voeg hieraan twee eetlepels yoghurt toe en laat het geheel 24 uur staan.
  3. Giet de yoghurt vervolgens over in een andere schaal en bewaar hem in de koelkast.
  4. Houd altijd twee eetlepels van je zelfgemaakte yoghurt achter om opnieuw yoghurt te kunnen maken.

Tip: Werk bij het bereiden van verse producten in een tochtvrije ruimte en op kamertemperatuur voor het beste resultaat.

Bekijk onze shop tips
Crema al Limone Crema al Limone € 5,95

Verkoop door:
Dille & Kamille

Shop nu
Laura Aashley theedoek Laura Aashley theedoek € 7,95

Verkoop door:
Tafel en Keuken

Shop nu
Schaaltje Schaaltje € 5,50

Verkoop door:
Woldring

Shop nu
Dessertbord Dessertbord € 5,99

Verkoop door:
Kookwinkel

Shop nu