Een onmisbaar recept voor de wintertijd.
Kom op krachten met deze goedgevulde maaltijdsoep. Na een stevige wandeling in het bos of een koude schaatstocht smaakt een bord linzensoep erg goed. Lekker met een snee stevig bruin brood.
Een feestelijk nagerecht voor het hele jaar.
Stoofpeertjes met kaneel en rode wijn.
Deze soep vult heerlijk op een koude winterdag. Natuurlijk ontbreken de stokbroodjes met gesmolten kaas niet.
Deze stamppot is een luxe versie van het oorspronkelijke gerecht. De meest sobere uitvoering bevat alleen aardappelen en wortels, net als de Nederlandse hutspot.
Aan deze stoofpot wordt traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het gerecht goed bindt.
Pastei uit de oven met riblappen, champignons en spruitjes.
Zorg ervoor dat de roomkaas, eieren en slagroom op kamertemperatuur zijn als je ze verwerkt. Dit geeft betere bakresultaten.
Een klassiek nagerecht met krenten en rozijnen.
Een lekker visrecept voor in de herfst.
Een toefje slagroom er bovenop maakt het feestje compleet.