Oktober

Filter op:
Glühwein

Een onmisbaar recept voor de wintertijd.

Door Klaske Bakker
Gevulde linzensoep

Kom op krachten met deze goedgevulde maaltijdsoep. Na een stevige wandeling in het bos of een koude schaatstocht smaakt een bord linzensoep erg goed. Lekker met een snee stevig bruin brood.

Door Klaske Bakker
Charlotte russe

Een feestelijk nagerecht voor het hele jaar.

Door Klaske Bakker
Stoofpeertjes

Stoofpeertjes met kaneel en rode wijn.

Door Klaske Bakker
Belgische uiensoep

Deze soep vult heerlijk op een koude winterdag. Natuurlijk ontbreken de stokbroodjes met gesmolten kaas niet.

Door Klaske Bakker
Stoemp

Deze stamppot is een luxe versie van het oorspronkelijke gerecht. De meest sobere uitvoering bevat alleen aardappelen en wortels, net als de Nederlandse hutspot.

Door Klaske Bakker
Vlaams stoofvlees

Aan deze stoofpot wordt traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het gerecht goed bindt.

Door Klaske Bakker
Pastei met korstdeeg

Pastei uit de oven met riblappen, champignons en spruitjes.

Door Klaske Bakker
Cheesecake

Zorg ervoor dat de roomkaas, eieren en slagroom op kamertemperatuur zijn als je ze verwerkt. Dit geeft betere bakresultaten.

Door Klaske Bakker
Kabinetpudding

Een klassiek nagerecht met krenten en rozijnen.

Door Klaske Bakker
Kabeljauw met beukenzwamsaus

Een lekker visrecept voor in de herfst.

Door Klaske Bakker
Advocaat

Een toefje slagroom er bovenop maakt het feestje compleet.

Door Klaske Bakker