Een romig drankje met melk, sherry en nootmuskaat. Perfect voor een koude kerstavond. Aantal personen: 4. Bereidingstijd: 15 min.
Heerlijk bij de borrel of verrassend hartig bij het ontbijt: dit kerstbrood is altijd een succes. Zet het kerstgevoel op tafel.
Cranberrysaus is klassiek, makkelijk te maken en simpelweg hartstikke lekker. Maak deze saus nu zelf en voeg er wat sinaasappelmarmelade aan toe voor een frisse smaak. Deze cranberrysaus is goed van tevoren te maken: hij blijft zeker een week goed in de koelkast.
Een heerlijke maaltijd om te serveren gevuld met allerlei groentes, kruiden en natuurlijk de malse runderriblapjes.
De eindeloze discussies over het nagerecht met kerst zijn niet meer nodig met dit dessert van Landlevens Klaske.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediƫnten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.