Cranberry's en sinaasappel geven de griesmeel een frisse touch.
Voor 4 personen
Verkoop door:Landlevenwebshop
Verras je gasten met een zelfgemaakte chocoladepudding.
Nederlandser kan haast niet: een kommetje vla na het avondeten. Maar wie maakt tegenwoordig nog zelf vla of pudding? Probeer dit griesmeelpuddingrecept eens, want zelfgemaakt is echt veel lekkerder dan uit de winkel.
Deze heerlijke bitterkoekjespudding is leuk om zelf te maken. Lekker voor deze koude tijd of voor de feestdagen!
Een klassiek nagerecht met krenten en rozijnen.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Doe het zelf. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden