Gezellige labels aan je jampotten? Maak ze zelf: eerst snij je een stempel en daarna kun je onbeperkt labels maken. Anna Feer legt duidelijk uit hoe het moet!
Jam maken is niet moeilijk en kan het hele jaar door. Of je nu 's zomers vers fruit gebruikt, of je gebruikt ingevroren vruchten, de jam wordt even lekker. In dit filmpje laat Landlevens Klaske zien hoe je te werk gaat en ze deelt haar beste tips & tricks.
De Belgische Katrien Hoebers, alias Madam Confituur, is verzot op alles wat in potjes past. In haar vrije tijd doet ze niets liever dan jam, of op z’n Belgisch gezegd confituur, maken. Lees haar tips en trucs voor de lekkerste jam zonder suiker.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.