rij met bomen met een groenstrook ertussen

Wandeling van de maand: Trage Tocht Biezenmortel

Vanaf het al meer dan honderd jaar oude restaurant De Rustende Jager loop je door de rand van het bos en over een veldweg naar het natte natuurgebied De Brand en vervolgens naar de droge zandwoestijn van de Loonse en Drunense Duinen.

Hoewel het een relatief kort traject is, lijkt deze route een stuk langer dan hij is. Het is behoorlijk zwaar ploeteren door het losse stuifzand. Het is daarom mogelijk dit rondje van 4 kilometer over te slaan. 

Handig om te weten

  • De zoekmogelijkheid naar wandelingen en de informatie op de website is gratis. Voor bepaalde delen heb je een gratis account of een betaald abonnement nodig.
  • Met een gratis account kun je reacties, foto's en beoordelingen plaatsen en een persoonlijk dagboek van gelopen wandelingen bijhouden.
  • Met een betaald abonnement kun je routebeschrijvingen, wandelkaarten en tracks van Trage Tochten en Groene Wissels downloaden en wandelkaarten van andere wandelingen downloaden.

Bron: https://www.wandelzoekpagina.nl/
 

Bron: Wandelzoekpagina
Foto: Robs Wolfs

Landleven Wandelroutes

In Landleven Wandelroutes vind je meer dan 50 prachtige wandelroutes in alle provincies van Nederland, samengesteld in samenwerking met Wandelzoekpagina. Naast de beschrijving van de wandelroutes staan QR codes waarmee je een jaar lang gratis toegang krijgt tot de betreffende, meest actuele routebeschrijving.
Prijs: €8,95.