Picknicken in het gras

De mooiste herfst-fietsroutes

Een heerlijk stukje fietsen maar waarheen? Landleven zet een paar opties op een rijtje.

Fietsen in Berkelland

De gemeente Berkelland is vernoemd naar de rivier de Berkel die erdoorheen stroomt. Eromheen liggen prachtige natuurgebieden. Deze fietsroute leidt je door deze prachtige streek.

Fiets deze route

Rondje Wijngaarden in Vechtdal

Landleven geeft weer een tip voor een mooie knooppuntenfietsroute ergens in Nederland. Deze keer een route door het Overijsselse Vechtdal. 

 

Fiets dit rondje

Fietsen over Heuvels in Nationaal Park Veluwezoom

Ontdek met deze fietsroute het prachtige landschap van Nationaal Park Veluwezoom, dat voor een groot deel bepaald wordt door een aantal heuvels.

Fiets deze route

Fietsen door de Krimpenerwaard

De Krimpenerwaard is een polderlandschap dat ingeklemd ligt tussen de Hollandse IJssel, de Lek en de Vlist. Het is heerlijk fietsen in deze streek.

Fiets deze route
Fiets mee met de Ootmarsumroute van Landleven!

Landleven organiseert op 30 juni de Ootmarsum route. De route gaat door Ootmarsum, Denekamp, Hezingen en Tilligte en is 42 kilometer. Langs de route zijn meerdere programmastops en restaurants te vinden om de ervaring compleet te maken. 

 

Lees meer
Landleven fietsroutes

De 53 mooiste fietsroutes van Nederland ingedeeld per provincie. Met daarnaast beschrijvingen van bezienswaardigheden, handige knooproutekaartjes, fietstips én heerlijke picknickrecepten.

Bestel nu