Wandelpad langs het water in Vorden

Wandeling van de maand: Vorden

Tijdens deze afwisselende wandeling door bos en veld kom je langs landgoed Hackfort. Vervolgens wandel je via Veldwijk terug naar Vorden. In deze tijd van het jaar zie je voorjaarsbloeiers als kievitsbloemen en bosanemoontjes. 

Klik hier om naar de pagina met de routebeschrijving van de Landgoedwandeling Driekastelenpad te gaan (klik dan links op 'Bekijk routebeschrijving').

Deze afwisselende wandeling gaat door bos en veld. Na het centrum van Vorden ga je via de Baakse Beek naar het uitgebreide landgoed Hackfort met kasteel. Vervolgens ga je via Veldwijk met de landgoederen Den Bramel en Het Enzerinck met fraaie landhuizen en een Engels landschapspark terug naar Vorden.

Over de wandeling


Bron: Wandelzoekpagina
Foto: Marycke Naber

Advertorial
Ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Ga eropuit!
Zin in Landleven?

Maak nu voordelig kennis met Landleven:10 nummers Landleven voor slechts € 29,50 met gratis Landleven agenda 2021 t.w.v. € 12,95. Je zit nergens aan vast, want het abonnement stopt automatisch. Ook leuk om cadeau te geven!
 

Neem abonnement