Een familie met de hond buiten op de picknickbank

Wonen op Hoeve Zevenblad

Karel, Wendy en dochter Erin genieten van het buitenbestaan. Hier zie je een aantal foto's van hoe ze leven. Ben jij nu benieuwd naar het hele artikel, lees het dan in Landleven 8, 2017. 

Leven in de buitenlucht - Karel, Wendy en dochter Erin genieten van het buiten bestaan. Hier zie je een aantal foto's van hoe ze leven. Wendy en Erin plukken appels uit hun eigen appelboom.
Leven in de buitenlucht - Karel, Wendy en dochter Erin genieten van het buiten bestaan. Hier zie je een aantal foto's van hoe ze leven. Het campingbord dat ze in een brocante winkel hebben gekocht.
Leven in de buitenlucht - Karel, Wendy en dochter Erin genieten van het buiten bestaan. Hier zie je een aantal foto's van hoe ze leven. De zelfgemaakte buitenkeuken om bezig te zijn in de zon.
Leven in de buitenlucht - Karel, Wendy en dochter Erin genieten van het buiten bestaan. Hier zie je een aantal foto's van hoe ze leven. Erin in de verwilderde natuurtuin.
Leven in de buitenlucht - Karel, Wendy en dochter Erin genieten van het buiten bestaan. Hier zie je een aantal foto's van hoe ze leven. De binnenkeuken, waar ze graag met groenten uit eigen tuin koken.
Leven in de buitenlucht - Karel, Wendy en dochter Erin genieten van het buiten bestaan. Hier zie je een aantal foto's van hoe ze leven. De varkens bij het hok.
Leven in de buitenlucht - Karel, Wendy en dochter Erin genieten van het buiten bestaan. Hier zie je een aantal foto's van hoe ze leven. De woonkamer bijna in oude staat van de vorige bewoners overgenomen.
Leven in de buitenlucht - Karel, Wendy en dochter Erin genieten van het buiten bestaan. Hier zie je een aantal foto's van hoe ze leven. Wendy met de gans.
Leven in de buitenlucht - Karel, Wendy en dochter Erin genieten van het buiten bestaan. Hier zie je een aantal foto's van hoe ze leven. De zelfgemaakte duiventil door Karel, nu zitten er tortels in.
Leven in de buitenlucht - Karel, Wendy en dochter Erin genieten van het buiten bestaan. Hier zie je een aantal foto's van hoe ze leven. De trots van Karel, zijn oude Massey Ferguson.
Landleven fietsroutes

In onze nieuwe fietsroutegids staan de mooiste fietsroutes van Nederland, overzichtelijk ingedeeld per provincie. Bij alle routes vind je een omschrijving van bezienswaardigheden, een knooppuntenoverzicht en een uitneembaar knooppuntenroutekaartje. Per route is er een QR-code waarmee je de meest actuele informatie over de route kunt opzoeken.
Prijs: € 8,95