Wandeling van de maand: Kleine Beerze

Wandeling van de maand: Kleine Beerze

Onze wandeltip voor november is een wandelroute door het Brabantse landschap, langs de Kleine Beerze. Laat je verrassen door het coulisselandschap rond Hoogeloon. Lees verder voor de link naar de gratis routebeschrijving en meer informatie over deze wandeling.

Ga naar de downloadpagina voor de gratis routebeschrijving van de Kleine Beerze. (klik links op 'Bekijk routebeschrijving')

Elke maand krijg je van Landleven en Wandelzoekpagina een leuke wandeltip met gratis routebeschrijving. Voor november tippen wij de bovenloop van de Kleine Beerze, bij Hoogeloon.

Het beekdal van de Kleine Beerze stroomt aan haar bovenloop door een verrassend coulisselandschap met kleine natuurgebieden die hun natuurlijk karakter behouden hebben. Met deze wandeling volg je de loop van de Kleine Beerze en wandelt u door het afwisselende Brabantse landschap.

Over deze wandelroute:

Advertorial
Ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Ga eropuit!
Digitale fietsroutes

Deze digitale editie van Fietsroutes bevat 12 gidsen met elk 12 fietsroutes door heel Nederland in verschillende thema's. Zo fiets je door bos en heide, kastelen en landgoederen, boeren erven en weilanden, unieke landmark en nog veel meer. Dat is gegarandeerd fietsplezier!
 

Bestel nu de digitale Fietsroutes