Wandeling van de maand: Wolfheze

Wandeling van de maand: Wolfheze

Wandel over verwilderde akkers en door lieflijk glooiend landschap bij deze Groene Wissel wandeling in de buurt van Wolfheze. Lees verder voor de link naar de gratis routebeschrijving en meer informatie over deze wandeling.

Ga naar de downloadpagina voor de gratis routebeschrijving van de Groene Wissel Wolfheze. (klik links op 'Bekijk routebeschrijving')

Elke maand krijg je van Landleven en Wandelzoekpagina een leuke wandeltip met gratis routebeschrijving. Voor december tippen wij de bossen en akkers rond Wolfheze.

Maak een heerlijke, afwisselende wandeling over de verwilderde akkers van de Buunderkamp, door de bossen van het Ginkelse Zand, over de Ginkelse Heide (met schaapskooi en horeca), de bossen van De Sysselt, langs de idyllische Renkumse beek en door kleinschalig, lieflijk glooiend akkerlandschap.

Over deze wandelroute: 

Digitale fietsroutes

Deze digitale editie van Fietsroutes bevat 12 gidsen met elk 12 fietsroutes door heel Nederland in verschillende thema's. Zo fiets je door bos en heide, kastelen en landgoederen, boeren erven en weilanden, unieke landmark en nog veel meer. Dat is gegarandeerd fietsplezier!
 

Bestel nu de digitale Fietsroutes
Advertorial
Ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Ga eropuit!