Twee hooischuren op het gras

Wandeling van de maand: Groene Wissel Beesd

Wandelen op de Betuwe in het voorjaar, met de fruitbomen in bloei. Wat is er mooier dan dat? Download hier de wandelroute van de maand april, de Groene Wissel Beesd.

Hier vind je de routebeschrijving van de Groene Wissel Beesd.

Bijzonderheden Groene Wissel Beesd

Deze rondwandeling is 14 km lang en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Je begint de wandeling bij NS station Beesd. De hond mag mee. De route is niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Mooie Betuwe

Uit de trein en en dan het fraaie afwisselende landgoed Mariënwaerdt instappen; dat alleen is al een heerlijkheid! En dan die pannenkoeken bij de Stapelbakker. Je komt er twee keer langs!

Over rustige asfaltwegjes, halfverharde landwegen en romantische bospaden maak je kennis met dit mooie stukje Betuwe. Dit geboed is natuurlijk op z'n mooist als de fruitbomen in bloei staan, maar ook daarbuiten is dit een hele leuke en ook makkelijke te volgen wandeling.

Kaarten en GPS

Er zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Voor abonnees van Wandelzoekpagina is er een topografische wandelkaart van deze wandeling.

Over rustige asfaltwegjes, halfverharde landwegen en romantische bospaden maakt u kennis met dit mooie stukje Betuwe. - Foto: Bart van der Schagt

Landleven special Jong Leven

De Landleven special Jong Leven staat bol van tips en weetjes, ideeën voor handige hulpmiddelen en informatie over broeden, opfokken, en de zorg rondom jonge dieren. Afkomstig van experts in de praktijk: fokkers, dierenartsen en zeer toegewijde eigenaren. 
Prijs: € 8,95

Bestel hier