Witte hal met lamp en schilderijen

Interieurspecial bij het oktobernummer

In het oktobernummer van Landleven vind je een 24 pagina's tellende interieurspecial. Bijzondere brocante, inspirerende B&B's, een veranda om het buitenseizoen te verlengen en het interieur van een historisch pand in Geertruidenberg.

Dat het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg een bijzondere geschiedenis heeft, valt aan veel details af te lezen. Ze koesteren die elementen, maar kozen ook een licht en eigentijds interieur. Juist in de heldere, sobere kamers komen de historische elementen tot hun recht. Je vindt het verhaal over dit huis en de rest van de interieurspecial in het bladerexemplaar van Landleven 8, klik hier om het bladerexemplaar van het oktobernummer van Landleven te openen.

De woonkamer in het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg, met oude schouw. De eigentijdse rode keuken met historische elementen in het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg.
De woonkamer in het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg, met oude schouw.
Zin in Landleven?

Maak nu voordelig kennis met Landleven: 10 nummers Landleven voor slechts € 29,50 met gratis Landleven agenda 2022 t.w.v. € 12,95. Je zit nergens aan vast, want het abonnement stopt automatisch. Ook leuk om cadeau te geven!
 

Neem abonnement