Witte hal met lamp en schilderijen

Interieurspecial bij het oktobernummer

In het oktobernummer van Landleven vind je een 24 pagina's tellende interieurspecial. Bijzondere brocante, inspirerende B&B's, een veranda om het buitenseizoen te verlengen en het interieur van een historisch pand in Geertruidenberg.

Dat het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg een bijzondere geschiedenis heeft, valt aan veel details af te lezen. Ze koesteren die elementen, maar kozen ook een licht en eigentijds interieur. Juist in de heldere, sobere kamers komen de historische elementen tot hun recht. Je vindt het verhaal over dit huis en de rest van de interieurspecial in het bladerexemplaar van Landleven 8, klik hier om het bladerexemplaar van het oktobernummer van Landleven te openen.

De woonkamer in het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg, met oude schouw. De eigentijdse rode keuken met historische elementen in het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg.
De woonkamer in het huis van Johan van Uffelen en Irene Eisma in Geertruidenberg, met oude schouw.
Landleven special verbouwen

Er is weinig bevredigender dan iets dat al jaren niet meer is onderhouden met liefde en veel werk weer in oude (of nieuwe!) glorie te herstellen. In de Landleven special Verbouwen laten trotse bewoners van voormalige bouwvallen je meegenieten van hun verbouwervaring.
Prijs: € 8,95

 

Landleven special Brood

In deze Landleven special vind je onze lekkerste recepten voor broodjes, zachte bolletjes, gevulde kerststollen en zoete kaneelbroodjes. € 7,95