Wandeling van de maand: Groene Wissel Maastricht

Wandeling van de maand: Groene Wissel Maastricht

De wandeltip voor januari is er een in het diepe Zuiden. Het is een route van 9 kilometer over de stadswallen van Maastricht, langs de Jeker, de Hoge Fronten en de Sint Servaasbasiliek.

Een wandeling door het groen van Maastricht. De rondwandeling start bij station Maastricht, loopt over de Onze Lieve Vrouwewal, door de Helpoort, langs de stadsmuur, over prachtige wandelpaden langs de Jeker en door het Stads-, Aldenhof- en Waldeckpark. Kuierend over de hoge verdedigingswallen heb je een prachtig uitzicht over de stad. Langs de monumentale Sint Servaasbasiliek, over het Vrijthof, het Marktplein met Stadhuis en de Maasboulevard wandel je weer naar het station. Hier vind je de wandelroute van de Groene Wissel Maastricht.

Groene Stadswissels zijn leuke, korte groene wandelingen die uitstekend zijn te combineren met andere stadse activiteiten. De wandelingen beginnen en eindigen bij hetzelfde treinstation of dezelfde bushalte. Meer Groene Stadswissels vindt u hier.

Je wandelt over prachtige wandelpaden langs de Jeker en door het Stads-, Aldenhof- en Waldeckpark. - Foto: Bart van der Schagt

Advertorial
Het is Lente, ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Het is Lente, ga eropuit!
Bekijk onze shop tips
Wandelschoen Aarhus Wandelschoen Aarhus € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Soaka All Weather Hat Bruin Soaka All Weather Hat Bruin € 39,-

Verkoop door:
Country Lifestyle

Shop nu
Vik Lady Black Vik Lady Black € 189,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu
Wandelschoen Skagen Wandelschoen Skagen € 149,95

Verkoop door:
Travelin

Shop nu