Oktober: dampend van het vuur

Langzaam gegaard lamsvlees, kippetje in de wijn, auberginedip en appelclafoutis: gemakkelijke recepten voor in de pan buiten op het vuur. Droom mee in het dansendebomenbos in Garderen. Kijk de kunst af voor het maken van een dennenappelkrans. En geniet met Niki Colement van de eekhoorns die voor zijn cameralens spelen. Inspiratie bij een verbouwing in Diepenheim en proeven in het wijndomein achter de slangenmuur. Landleven oktober verschijnt op 22 september.

Blader door Landleven oktober

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

In Landleven oktober

Lekker eten
Gegaard lamsvlees
Pittige soep
Appelclafoutis
Auberginedip
Kip met wijn
Restjesdag-tagliatelle 

Dieren
Exmoorpony
Dierentips
Eekhoorns voor de lens
Op de eierkeuring 

Creatief bezig
Siersmid Annelied van Dijk 
Nick’s handige opberghek 
Herfst in een krans 
Etsen in koper 

Erf en tuin
Wijngaard achter slangenmuur
Gras tegen klimaatverandering
Groene tips 
Aanleg van otternestkast

Buitenwonen
Verbouwing voor-na in Diepenheim 
Landleven van vader en zoon Sikkema 

Platteland
Mystiek in Speulderbos 
Boom met verhaal: Wordragen
Sloten-opschoners 

In elk nummer
Te hooi & te gras
Postbus Landleven
Dierentips
Agenda voor oktober
Rond het Erf: gevonden voorwerpen 
Column Margreet
Vraag & aanbod
Volgende maand