Juni: zomerzoete taart

Juni: zomerzoete taart

Landleven viert feest. Natuurlijk is er overheerlijke taart: zomerzoet, fris met honing, yoghurt en fruit uit eigen tuin. Ook als de vijgen niet rijpen is een vijgenboom geweldig om er vijgenbladolie van te maken. Ook van eigen erf dus. In het diepste puntje van Limburg trekt twee weken na Pinksteren een pronkstoet voorbij die zijn weerga in de rest van ons land niet kent. Beleef mee hoe de inwoners van Eijsden toeleven naar de processie. Verder een eikenverzamelaar en tips van de vakman om asperges te oogsten. Landleven juni verschijnt 23 mei.

Blader door Landleven juni

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

In Landleven juni

Lekker eten
Vijgenbladolie
Yoghurt-honingtaart
Column Klaske

Dieren
Dierentips
Column dierenarts Gerard van Eijden
Swifter schaap

Creatief bezig
Portret van blije biet
Maak regentonombouw
Vazen van Kim Boeijen

Erf en tuin
Rond het erf: kijk-mij-nou-type
Eikenverzamelaar
Wadi in de tuin
Column Angela
Tips van de aspergeteler

Buitenwonen
Verbouwing in Heeten
Landleven van Sharon en Jeffrey
Origineel interieur

Naober
Potdeurmekare
Kuier’n met Bert Eeftink
Puzzel & win!
Column Sabine Uitslag
Ai’j plat könt praoten: Harrie Scholtmeijer
Café Halfweg

Ambacht & platteland
Column Esther
‘De Bronk’ in Eijsden

In elk nummer
Te hooi & te gras
Postbus Landleven
Agenda
Column Margreet
Vraag & aanbod
Volgende maand
Colofon
Win een Walmer oorfauteuil of footstool