Zoeken

Je hebt gezocht op 'stoofvlees'
Vlaams stoofvlees

Aan deze stoofpot wordt traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het gerecht goed bindt. Aantal personen: 4. Bereidingstijd: 140 min (incl 120 min. stoven).

/inspiratie/lekker-eten/2009/oktober/vlaams-stoofvlees/

8x winters stoofvlees

Stoofvlees smaakt heerlijk op een gure winterdag. En het is makkelijk: 's ochtends de pan opzetten en je hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Landleven zet 8 heerlijke recepten voor je op een rijtje.

/inspiratie/lekker-eten/2020/februari/8x-winters-stoofvlees/

Stoofvlees met winterbier

Lekker lang koken op koude winterdagen. Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 150 minuten

/inspiratie/lekker-eten/2010/januari/stoofvlees-met-winterbier/

De lekkerste stoofpotjes

Landleven heeft de lekkerste stoofpotjes op een rijtje gezet, laat ze lang pruttelen op een zacht vuurtje en dien mooi op, perfect voor de wat koudere dagen. 

/inspiratie/lekker-eten/2018/oktober/de-lekkerste-stoofpotjes/

Kleurrijke groentestoof

Ben jij ook in het bezit van een slowcooker? In deze elektrische pan kook je de ingrediënten urenlang heel zachtjes. Zo kan je op een gemakkelijke manier de heerlijkste stoverijen op tafel te zetten. Eén van onze favorieten: deze kleurrijke groentestoof, die je natuurlijk ook ...

/inspiratie/lekker-eten/2012/februari/kleurrijke-groentestoof/

De lekkerste hoofdgerechten voor kerst

Het is elk jaar weer lastig... Wat kiezen we als hoofdgerecht voor het kerstdiner? Landleven zet zijn lekkerste hoofdgerechten voor je op een rij, zodat je kunt genieten van een heerlijk kerstdiner.

/inspiratie/lekker-eten/2018/december/de-lekkerste-hoofdgerechten-voor-kerst/

14 recepten voor de lekkerste winterkost

In de winter is het heerlijk om verwarmende gerechten te koken. Van een stevige minestronesoep tot een compleet winterdiner: wij zetten onze toppers voor je op een rij.

/inspiratie/lekker-eten/2020/februari/14-recepten-voor-de-lekkerste-winterkost/

Filosoof

Een stevig weekendgerecht met draadjesvlees en aardappelpuree. Antal personen: 6  

/inspiratie/lekker-eten/2009/november/filosoof/

Runderstoof met pastinaak en winterpeen

Het is echt stoofvleesweer. Guur buiten betekent lekker met zijn allen naar binnen. Maak deze stoofpot voor het hele gezin. Extra speciaal door de pastinaak en winterpeen. Winterse kost op zijn best.  Bereidingstijd: 3,5 uur

/inspiratie/lekker-eten/2019/december/runderstoof-met-pastinaak-en-winterpeen/

Sukadelapjes met stormbock

Stevige winterkost kun je soms wel gebruiken. Deze sukadelapjes maak je extra lekker door het gebruik van een donker biertje, in het speciaal de Stormbock. Hierdoor geef je nog wat extra smaak aan je heerlijke vlees.  Bereidingstijd: minimaal 3,5 uur

/inspiratie/lekker-eten/2020/januari/sukadelapjes-met-stormbock/