Landleven kamer in Villa Ruimzicht

Landleven kamer in Villa Ruimzicht

In een bijzonder landhuis aan de rand van het centrum van Doetinchem tref je een bijna on-Nederlands stijlvolle gelegenheid met een ongedwongen sfeer. Bij Hotel Villa Ruimzicht kun je heerlijk eten, drinken en slapen. En dit prachtige hotel in de plaats waar ook Landleven wordt gemaakt, heeft nu een speciale Landleven-kamer.

Landleven-kamer

Vanuit Ruimzicht kun je Doetinchem en omgeving verkennen. De regio rondom Doetinchem biedt van alles voor de echte Landleven-liefhebber. Prachtige natuur, authentieke Achterhoekse boerderijen, dieren die lekker in de wei lopen, leuke adresjes voor Achterhoekse streekproducten en leuke kleine winkeltjes.

Ruimzicht heeft samen met Landleven een kamer ingericht in Landleven-stijl. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen die zo veel mogelijk van Nederlandse bodem zijn. Vanuit de kamer kijk je uit over het park rondom het hotel. Uiteraard ligt op de kamer altijd de nieuwste uitgave van Landleven en verschillende Landleven-boeken, zodat je op je kamer lekker kunt lezen. Deze kamer is dé uitvalsbasis om de landelijke omgeving van Doetinchem te ontdekken. 

De prijs van de kamer varieert (afhankelijk van het seizoen) van €114,- tot €185,- per kamer per nacht.

Landleven-arrangement
Boek het Landleven-arrangement met allerlei extraatjes zoals heerlijk slapen in een bed van Skoonbeds.
Het arrangement bestaat uit het volgende: 

  • Een overnachting in de Landleven-kamer
  • Live cooking-ontbijt in de kookstudio van Villa Ruimzicht
  • 6-gangen proeverij inclusief wijnarrangement in één van de restaurants 
  • Ontvangst met een glas bubbels


De  prijs van het arrangement is slechts € 147,50 per persoon.


Reserveren
Om de Landleven-kamer of het Landleven-arrangement te reserveren, neem dan telefonisch of per mail contact op met Hotel Villa Ruimzicht via onderstaande gegevens (o.v.v. Landleven-kamer of -arrangement).
Tel: 0314-32 06 80
Email: info@hotelvillaruimzicht.nl
www.hotelvillaruimzicht.nl

Extra mogelijkheden
Kosten extra dag fietshuur € 15,-
Kosten huur Vespa € 50,-
Late check out tot 13.00 uur € 25,-