Tuinvogels

Vogels in je tuin. Wie wil dat nou niet?! Vogelbescherming Nederland helpt je hierbij. De medewerkers geven je tips en beantwoorden al je vragen om die gezellig zingende vogels (weer) in je tuin te krijgen. Daarnaast zijn er leuke workshops te volgen en doe je de vogelquiz.

Meisjes bij workshop vogelvoer in theekopje maken.

Workshops
Vogels vinden het heerlijk als jij wat lekkers te eten heb hangen in je tuin of balkon. Met de workshops berkenboomstammetjes of kopjes vullen met vogelvoer heb je naast een heerlijke versnapering voor de vogels ook een leuk aandenken om mee naar huis te nemen. Gegarandeerd dat jij deze winter wat leuke vogels gaat zien. Ook kun je verrekijkers testen en zijn er deskundigen die je hierbij helpen, zo mis je geen vogel meer.

Leuke prijzen winnen?
Wil je leuke prijzen winnen en je kennis over vogels testen en bijspijkeren? Doe dan mee met de vogelquiz en maak kans op leuke prijzen

Gratis Birdshopper

Speciaal voor leden ligt er de Vogelbescherming Birdshopper klaar. Op vertoon van je ledenpas of wanneer je ter plaatse lid wordt ontvang je deze handige boodschappentas gratis! (zo lang de voorraad strekt)