Drie houten ladders naast elkaar van klein naar groot

Ouderwetse houten ladders

Een ladder moet je altijd in huis hebben. En wat is dan mooier dan een ouderwetse houten ladder? Ouderwetse houten ladders zijn praktisch en mooi!
 
In de Landleven webshop verkopen wij drie soorten ladders: een keukentrapje van hout, een houten plateautrap van 1 meter en een ouderwetse houten plukladder.

Keukentrapje van hout
Daarnaast vind je in de Landleven webshop een keukentrapje van hout. Het gaat hierbij om een stevige keukentrap van 1 meter. Dit is de perfecte hoogte om overal in de keuken bij te komen. Het keukentrapje kun je makkelijk verplaatsen, want het keukentrapje van hout is niet alleen stevig, maar ook erg licht.

Bestel nu
Klein houten keukentrapje

Plateautrap van 1 meter
Ook is een houten plateautrap van 1 meter handig om in huis te hebben. Deze houten plateautrap is 1 meter hoog en heeft een optrede van 20 cm. Net zoals het keukentrapje van hout, is dit een lichte en stevige plateautrap. De trap is oploopbaar tot en met de bovenste trede; dit is het plateau.

Bestel nu
Houten plateautrap

Ouderwetse houten plukladder 
Als je een houten plukladder of een tuin ladder wil kopen, ben je bij Landleven aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk een ouderwetse houten ladder gemaakt van hoogwaardig Oregon Pine hout. Deze ladder is handig voor het plukken van fruit of andere werkzaamheden in de tuin. Ook is de oude houten ladder mooi als decoratie voor de tuin. Ga voor meer informatie, bijvoorbeeld over de afmetingen, naar de webshop.

Ga naar de webshop
Houten lange plukladder